Radio City

rock-perintöä vaalimassa

Kuuntele

Ladataan

Tuulipuiston kaavoitusta esitellään Paimiossa


Turku |  6.03.2013 16:01 | Maisku Holmström


Huso-Pöylän tuulivoimapuiston osayleiskaavaluonnoksia ja tuulipuistoon liittyviä selvityksiä esitellään yleisötilaisuudessa Paimion kaupungintalollla huomenna. Tuulipuistoa suunnitellaan Paimion ja Salon kaupungin rajamaastoon.

Paimion kaupunki ja Salon kaupunki käynnistivät viime vuonna yhteishankkeena tuulivoimapuiston suunnittelun Huso-Pöylän alueelle. Tuulivoimapuiston kokonaispinta-ala on noin 4,6 neliökilometriä. Kumpikin kaupunki laatii alueillensa osayleiskaavat, joissa määritellään maankäytölliset lähtökohdat tuulivoimapuiston rakentamiseksi. Alueelle on suunnitteilla yhdeksän tuulivoimalaa, joista seitsemän sijoittuu Paimioon ja kaksi Saloon.

Kaavaluonnokset on hiljattain käsitelty Paimion ympäristölautakunnassa ja kaupunginhallituksessa sekä Salon kaupunkisuunnittelulautakunnassa. Kaavaluonnokset asetetaan molemmissa kaupungeissa nähtäville 1.3.2013-2.4.2013 väliseksi ajaksi.

Huomisessa yleisötilaisuudessa esitellään molempien kaupunkien kaavoitushankkeita. Paikalla on Paimiossa ja Salossa kaavoitustyötä ohjaavia virkamiehiä sekä kaavahankkeissa konsulttina toimivan Pöyry Finland Oy:n suunnittelijoita esittelemässä aineistoja ja vastaamassa kysymyksiin.
Kommentit


LuetuimmatALUEET/TURKU

Turussa vieraillut Jukurit jyräsi TUTOn
1.10.2014 21:11 | Turku | Janne Laakso


Odotukset illan ottelun suhteen olivat korkealla TUTO Hockeyn saadessa Kupittaalle vieraaksi Jukurit Mikkelistä. Kun joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen avauskierroksella eteni aina voittolaukauskilpailuun ja TUTOn voittoon, olivat mikkeliläiset keskiviikkoiltana turhan vahvoja turkulaisille. TUTO Hockey - Jukurit päättyi lopulta lukemiin 4-6.


Sairaalapappeja Turussa 60 vuotta
1.10.2014 15:18 | Turku | Maisku Holmström


Sairaalapapit ovat työskennelleet Turussa jo kuusi vuosikymmentä. Nykyisin Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän palkkaamia sairaalapappeja työskentelee Turun kaupunginsairaalassa ja Turun yliopistollisessa keskussairaalassa molemmissa kolme pappia, eli yhteensä heitä on kuusi.


Turku Energia kehittää uudenlaista energiaratkaisua Skanssin alueelle
1.10.2014 15:17 | Turku | Maisku Holmström


Turku Energia kehittää Skanssin alueelle uudenlaista matalalämpötilaista kaukolämpöverkkoa, jonka avulla on tarkoitus pilotoida kaksisuuntaista ja avointa lämpökaupankäyntiä.  Avoin kaukolämpöverkko mahdollistaa kiinteistökohtaisessa energian pientuotannossa syntyvän lämmön ostamisen sekä uusiutuvien energianlähteiden käytön lisäämisen lämmön tuotannossa. Turku Energia jätti eilen hankkeesta hakemuksen teknologia ja innovaatioiden kehittämiskeskus Tekesille.


Kansainväliset huippukokit tutustuivat kouluruokaan
1.10.2014 14:45 | Turku | Maisku Holmström


Osana Food & Fun festivaalin ohjelmaa kymmenen keittiömestaria viidestä eri maasta tutustuivat kouluruokailuun Puolalan koulussa Turussa. Ruuan maistamisen ohella he tutustuivat koulun keittiöön.Turussa käynnistyi tänään islantilainen ruokafestivaali
1.10.2014 14:42 | Turku | Maisku Holmström


Yhdeksän huippuravintolaa ja kymmenen kansainvälistä huippukokkia kohtaavat Turussa tällä viikolla, kun Food & Fun Turku -tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Islannin ulkopuolella. Turku valittiin tapahtumakaupungiksi sen vahvan ravintolakulttuurin sekä sopivan koon takia. Tapahtuma kiinnostaa tuhansia hyvän ruuan ystäviä ympäri Suomea.   


TUTO saa vahvistuksen Porin Ässistä
1.10.2014 09:41 | Turku | Maisku Holmström


Hyökkääjä Ville Ahlgren saapuu Porin Ässistä TUTOon. Kyseessä on lainasopimus, joka kestää marraskuun maajoukkuetaukoon asti.


Kansalaisilla mahdollisuus vaikuttaa vesienhoidon ja tulvariskien hallinnan suunnitteluun
1.10.2014 09:35 | Turku | Maisku Holmström


Varsinais-Suomen ELY-keskus pyytää näkemyksiä vesienhoitosuunnitelmaan ja tulvariskien hallintasuunnitelmiin. Suunnitelmaehdotuksista on alkanut kuuleminen tänään 1.10. Jokainen aiheesta kiinnostunut voi antaa asiasta mielipiteensä tai kertoa ehdotuksensa.