Jyväskylän palveluliikenteen muutokset astuvat voimaan torstaina


Jyväskylä | 14.08.2012 07:54 | Pertti Perämäki


  Jyväskylän asukkaille tarkoitettu palveluliikenne toimii maanantaista perjantaihin Kyytiveikko-liikenteen nimellä kantakaupungin asuinalueilla ja Säynätsalossa. Palokassa, Vaajakoskella ja Tikkakoskella palveluliikennettä ajetaan Poimuri-palveluautoilla ja liikennöintiin tulee muutoksia torstaina.  

Kyytiveikko-tunnuksen alla liikennöi yhteensä neljä palveluliikenneautoa. Kuljetusalueita on kahdeksan, joten jokainen Kyytiveikko-auto ajaa jatkossa kahdella alueella. Autojen numerointi muuttuu, kun reittinumero putoaa pois. Pelkän auton numeron käyttö helpottaa muun muassa asiakkaan aikataulun selaamista.

Kyyti-Veikon joustavuus kohenee. Kyytiveikko-autot ovat tähän saakka liikennöineet ennalta määriteltyjä reittejä, mutta nyt liikennöinti muuttuu alueittaiseksi. Kyydin voi tilata joko sopimalla siitä kuljettajan kanssa edellisellä matkustuskerralla tai soittamalla kuljettajalle.

Autojen puhelinnumerot löytyvät aikatauluvihkosta. Palveluliikenneauto noutaa kyydin tilanneet asiakkaat kotiovelta. Jokaisella alueella on jatkossakin muutama aikatauluun merkattu pysähdyspaikka. Näin palveluauton kyytiin voi nousta myös ilman erillistä tilausta.

Uudet aikataulut löytyvät kaupungin nettisivulta. Palveluliikenteen uusia aikatauluja saa Jyväskylä-neuvonnasta, Palvelupiste Hannikaisesta sekä Kyytiveikko- ja Poimuri-palveluautoista.

ptp


Kommentit

ALUEET/JYVASKYLA

Happeen suuntana Eurooppa
24.04.2014 08:16 | Jyväskylä | Aukusti Vatanen


Happee voitti viikonloppuna seurahistorian ensimmäisen salibandyn miesten Suomen mestaruuden. Päävalmentaja Seppo Pulkkisen mukaan mestaruushumusta on jo palattu arkirutiinien pariin. Happeen uudet haasteet vievät joukkueen Suomen rajojen ulkopuolelle.
Kuuntele:
Seppo Pulkkinen ja muut happeelaiset saivat palkinnon kovasta työstä


Jyväskylän viikonvaihde sisältää huippuartisteja, messut, hevosurheilua ja keskustelua
24.04.2014 08:12 | Jyväskylä | Pertti Perämäki


  Viikonvaihteen suuria asioista ovat Suomen Tivolin aukeaminen Hippoksella sekä Vapaalla 2014 –messut Jyväskylän Paviljongissa. Messut ovat hyvin toiminnalliset.
Kuuntele:
Hienoja artisteja, tivoli, toiminnalliset messut...


Jyväskylän kaupunki tarjoaa nuorille 320 kesätyöpaikkaa
24.04.2014 08:05 | Jyväskylä | Aukusti Vatanen


  Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku on  käynnistynyt. Kaupunki tarjoaa koululaisille ja opiskelijoille yhteensä 320 kesätyöpaikkaa. Nuorten kesätyöpaikoista enemmistö on suunnattu eri alojen opiskelijoille, tämän lisäksi arvotaan noin 100 kahden viikon pituista tehtävää vuosina 1997–1998 syntyneiden hakijoiden kesken.


Vehkalammen jalkapallohallihanke etenee
24.04.2014 07:50 | Jyväskylä | Aukusti Vatanen


  Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunta hyväksyi eilen esityksen Vehkalammen  uudemman tekonurmikentän kattamisesta kevytrakenteisella hallilla esitetyn suunnitelman mukaan. Päätöksen mukaan rakentaminen voisi alkaa jo kuluvana vuonna, jos myös vaadittava kaavamuutos hyväksytään.Suomen Käsityön museo jatkaa kaupungin rahoittamana museona
24.04.2014 07:46 | Jyväskylä | Aukusti Vatanen


  Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunta päätti eilen pohjaesityksen mukaisesti, että Suomen käsityön museon ylläpitoa jatketaan kaupungin varoilla. Lautakunta pitää kuitenkin tärkeänä sitä, että Suomen käsityön museota tarkastellaan jatkossa myös laajemmin osana Jyväskylän kaupungin museoverkon kehittämistä.


Päivähoidon tarve kesän aikana ilmoitettava 4. toukokuuta mennessä
24.04.2014 07:39 | Jyväskylä | Pertti Perämäki


  Jyväskylän varhaiskasvatuksen palvelujen kesäloma on ajalla 2.6.-10.8.2014. Kesän aikana päivähoitoa järjestetään vain tarpeen mukaisesti. Perheiden tulee ilmoittaa kesän ajan hoidon tarpeesta Daisy-järjestelmässä 4.5. mennessä.


Jyväskylä Sinfonia ja Panulan oppilaat esiintyvät koululaisille
23.04.2014 13:27 | Jyväskylä | Pertti Perämäki


  Jyväskylä Sinfonia jatkaa viime vuonna alkanutta yhteistyötä Jorma Panulan ja hänen kapellimestarioppilaidensa kanssa tänä keväänä. Artistit tarjoavat kaikille kaupungin kuudesluokkalaisille mahdollisuuden tutustua kapellimestarityöskentelyyn.


Luetuimmat