Radio City

rock-perintöä vaalimassa

Kuuntele

Jyväskylän palveluliikenteen muutokset astuvat voimaan torstaina


Jyväskylä | 14.08.2012 07:54 | Pertti Perämäki


  Jyväskylän asukkaille tarkoitettu palveluliikenne toimii maanantaista perjantaihin Kyytiveikko-liikenteen nimellä kantakaupungin asuinalueilla ja Säynätsalossa. Palokassa, Vaajakoskella ja Tikkakoskella palveluliikennettä ajetaan Poimuri-palveluautoilla ja liikennöintiin tulee muutoksia torstaina.  

Kyytiveikko-tunnuksen alla liikennöi yhteensä neljä palveluliikenneautoa. Kuljetusalueita on kahdeksan, joten jokainen Kyytiveikko-auto ajaa jatkossa kahdella alueella. Autojen numerointi muuttuu, kun reittinumero putoaa pois. Pelkän auton numeron käyttö helpottaa muun muassa asiakkaan aikataulun selaamista.

Kyyti-Veikon joustavuus kohenee. Kyytiveikko-autot ovat tähän saakka liikennöineet ennalta määriteltyjä reittejä, mutta nyt liikennöinti muuttuu alueittaiseksi. Kyydin voi tilata joko sopimalla siitä kuljettajan kanssa edellisellä matkustuskerralla tai soittamalla kuljettajalle.

Autojen puhelinnumerot löytyvät aikatauluvihkosta. Palveluliikenneauto noutaa kyydin tilanneet asiakkaat kotiovelta. Jokaisella alueella on jatkossakin muutama aikatauluun merkattu pysähdyspaikka. Näin palveluauton kyytiin voi nousta myös ilman erillistä tilausta.

Uudet aikataulut löytyvät kaupungin nettisivulta. Palveluliikenteen uusia aikatauluja saa Jyväskylä-neuvonnasta, Palvelupiste Hannikaisesta sekä Kyytiveikko- ja Poimuri-palveluautoista.

ptp


Kommentit


LuetuimmatALUEET/JYVASKYLA

Paikallistoimitus kirmaisi kesälaitumille
27.06.2014 15:00 | Jyväskylä | Pertti Perämäki


  Radio Cityn, Iskelmä Jyväskylän ja Radio Jyväskylän toimituksellinen henkilökunta on aloittanut kesälomat. Tämän myötä paikallinen ohjelmasisältö on usean viikon ajan kesätauolla.


Vanhan hautausmaa opastetut kävelykierrokset ovat heinäkuussa
27.06.2014 13:27 | Jyväskylä | Pertti Perämäki


  Vanhan hautausmaan tunnettuihin ja tuntemattomiin hautamuistomerkkeihin pääsee tutustumaan opastetuilla kävelykierroksilla myös tänä kesänä. Kävelykierroksille voi osallistua neljänä torstai-iltana heinäkuussa.


Jyväskylän Nuorten Taidetyöpajalla uutta ja tuttua pajatarjontaa syksyllä
27.06.2014 13:26 | Jyväskylä | Pertti Perämäki


  Jyväskylän Nuorten Taidetyöpajalla aloittaa uusi Lumopaja syksyllä. Pajassa keskitytään luonnon ja eläinten hoitoon.


Terveysasematsupistivat päivystystasoon
27.06.2014 10:26 | Jyväskylä | Pertti Perämäki


  Kesän sulkuviikkojen aikana Jyväskylän seudun terveysasemat ottavat lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanotoille vain päivystyshoitoa tarvitsevia potilaita. Terveysasemilla noudatetaan poikkeuksellisia aukioloaikoja ja osa terveysasemista on suljettu kesän aikana.Rhean tähtiristeilyillä on kova artistikattaus
27.06.2014 07:15 | Jyväskylä | Pertti Perämäki


  Veeti Kallion avaama Rhea-laivan tähtiristeilyjen artistit ovat todella kovia heinäkuussa ja elokuun alussa. Ensi viikon torstaina esiintyjänä on Harri Marstio ja muita ovat Sir Elwood duo, Pelle Miljoona ja Pauli Hanhiniemi.
Kuuntele:
Sari Wigell tuo huippuartisteja Rhean risteilyille


Teatteri Eurooppa Neljän rockmusikaalissa soi jenkkirock
27.06.2014 07:09 | Jyväskylä | Pertti Perämäki


  Teatteri Eurooppa Neljän kesän musikaali vie katsojat amerikkalainen rockin tielle. Musiikkina soi livebändin esittämänä mm. Bruce Springsteen, ZZ Top, Tina Turner, Elvis, Marilyn Monroe, CCR sekä Simon & Garfunkel ja myös Hiski Salomaalla on osuutensa.
Kuuntele:
Teatteri Euroooppa Neljä ei pelkää rockin klassikoita


Beach volleyn kärkinimet pelaavat Jyväskylässä
27.06.2014 07:01 | Jyväskylä | Pertti Perämäki


  Jyväskylän SM-kiertueen osakilpailussa nähdään kattaus beach volleyn huippunimiä. Tuomiojärven uimarannan uusilla kentillä tänään alkavassa ja sunnuntaina päättyvässä turnauksessa ovat mukana muun muassa olympiapaikkaa tavoittelevat Riikka Lehtonen ja Taru Lahti sekä miesten nelinkertaiset suomenmestarit Timo Haavisto ja Toni Vahela.