Uutiset
Luetuimmat
Uusimmat
Kiekkoradio

» Avaa Kiekkoradio


Sää

Aluetuottaja

Oulu imi Mika Kukin sisäänsä 2000-luvun taitteessa ja muutaman retken kautta mies on aina palannut takaisin rotuaarille. Kotoisin Mika on pitäjästä, jossa Matti Nykänen sai turpaansa, Pasi Nielikäinen syntyi ja Metallicaa heiteltiin pulloilla ja buuattiin lavalta. Lähdöt on hyvät.

Mika seuraa tiiviisti urheilua, erityisesti kiekkoa. Oma jääkiekkoilijan ura tyssäsi Nivalan Urheilijoiden junioreissa muutamiin treeneihin, mutta tenniksessä Mika roikkuu sinnikkäästi vielä innolla mukana. Henkireikänä toimivat metsäpolut. Entisenä tiskijukkana Mika hairahtaa aina ajoittain konemusan vietäväksi, mutta todellisen päivittäisen potkun onneksi antavat Sentencedin ja Type O Negativen kaltaiset bändit. Mika on ikuinen teini. Autossani on subwoofer, itse asiassa kaksi. Noloa, ehkä, mutta musan pitää potkia selkään ja munille samaan aikaan.

Radio City Oulu
Aluejohtaja Mika Kuki
Puhelin: 020 747 4143

Taajuudet
Oulu 103,1 MHz
Haapavesi 88,3 MHz
Raahe 100,7 MHz
Ruka 107,1 MHz

Radio Cityn studio
puh. 020 352 352
(hinta lankapuhelimesta 8,21 snt / puhelu + 2 snt / min (alv. 22%), matkapuhelimesta 8,21 snt / puhelu + 14,9 snt / min (alv. 22%))

Radio Cityn toimitus
puh. 040 569 8176
Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@radiocity.fi

Radio City
Tallberginkatu 1 C
00180 HELSINKI

» MEDIAMYYNTI


Kilpailut

Voita liput Lippo Pesiksen kotipeliin Ouluun
Raksilan pesäpallostadion kiehuu tänä kesänä! Lähde mukaan kannustamaan ja ilmoittaudu Lippo Pesiksen kannattajaksi.

 
AC Oulu
Radio City Oulu seuraa tälläkin kaudella tiiviisti oululaista jalkapalloa. Ilmoittaudu AC Oulun kannattajaksi ja voita lippupaketti kotipeliin!

 Oulun seutu nyt