Ritaharjun K-Market avataan tänään


Oulu | 22.11.2012 09:49 | Mika Kuki


Oulun Ritaharjun K-market avataan tänään. Kauppiaina K-marketissa aloittavat Esko ja Nina Valkola. Kaupassa on annettu runsaasti tilaa mm. lähialueella tuotetuille tuotteille.

K-market Ritaharju on pitkillä aukioloajoille palveleva moderni uuden konseptin mukainen K-market, jossa on mm. oman leivänpaistopisteen tuoreita leivonnaisia tarjolla koko kaupan aukioloajan. Myös erikoisruokavaliot ja luomutuotteet on huomioitu kaupan valikoimissa. Kaupassa on lähialueella tuotetuille tuotteille, kuten esim. leipä- ja kalatuotteille, annettu runsaasti tilaa ja kauppias toivookin saavansa valikoimiin monipuolisesti hyviä paikallisia tuotteita.

- Tavaravalikoimia alamme rakentamaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Toivonkin asiakkailta palautetta ja toiveita kaupan valikoimien suhteen. Meiltä tulee löytymään niitä tuotteita, joita asiakkaat tarvitsevat, lupaa kauppias Esko Valkola.

Ritaharju kasvaa voimakkaasti.

- Ritaharjun asukasmäärä on vilkkaan asuinrakentamisen myötä voimakkaassa kasvussa. Meidän tavoitteena on edistää ruokakauppojen lähipalveluja ja tarjota alueen asukkaille laadukkaita kauppapalveluita ja sopeuttaa kauppoja entistä enemmän markkinoiden ja asukkaiden toiveiden mukaisesti, kertoo kaupan perustamisesta ja lähipalvelujen kehittämisestä Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.

Myymälärakennuksen kokonaispinta-ala on noin 800 neliömetriä, josta myyntipinta-alaa K-marketilla alle 400 m2. Myös autoilevia asiakkaita on ajateltu rakentamalla pihalla 58 autopaikkaa. Lisäksi piha-alueella sijaitsee Oulun Jätehuollon ekopiste. Kaupassa on asiakkaita varten kahvipiste, Veikkauksen palvelut sekä kirjepostin palautuslaatikko.

Lisää aiheesta


Avainsanat
k-market

Kommentit


Luetuimmat