Lauantaisauna - Viikon parhaat palat

lauantaisin klo 18 - 20

Kuuntele
 

LiveVoit kuunnella lähetystä myös Windows Media Playerilla tai tästä.


Kiekko-uutiset
Luetuimmat
Uusimmat
Paikalliset

Osallistu kilpailuihin!

Avausmaaliveikkaus
Osallistu Kärppien avausmaaliveikkaukseen ja voita kotiottelun oikeasta veikkauksesta Neste Hiirosen Kotipizza-lahjakortti!

Lopputulosveikkaus
Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan Hot Wingsit juomineen Urheiluravintola Kentällä.
Twitter


Yhteistyössä


Selostustiimi


Ari "Stenkka" Stenius, tuo ääntä nopeampi selostaja, on palvellut oululaista kiekkoyleisöä selostuksillaan jo vuodesta 1984. Stenkan selostus on aina kiekon mukana ja Radio Cityn kuuntelija myös näkee pelin paraatipaikalta. Selostajamme tuntee kiekkolegendat ja mehukkaimmat tarinat.

Joonas Hepola on Kiekkoradion studioisäntä koti- ja vierasotteluissa. Tämä jäähallin käytävien hikistä pukukoppi-ilmaa jopa vapaa-ajallaan haisteleva toimittaja on aina tilanteen tasalla tonkien huhuista faktat sekä ampuen alas ankat. Joonaksen seurassa myös sinä tiedät suosikkijoukkueesta kaiken ja vielä enemmän.

Hannu Okkonen on siviiliasussa historianopettaja, mutta aina pelipäivinä virka-asun alta kuoriutuu kärppäpelipaitainen aisaparilleen velmuileva Kiekkoradion toinen studioisäntä. Hannu on itsekin Kärppien hoocee fani ja elää vahvasti pelin mukana. Kiekkostudion "Tuplapatukkamies". älä kysy.

Me olemme Radio City Oulun kiekkotiimi 2013-2014
Audiot
Uusimmat
Katsotuimmat