Kerro omasta spesiaalitaidostasi!

Yksi tietää ihan kaiken kiikareista, ja toisen erikoistaitoihin lukeutuu käsilläkävely. Mikä on sinun spesiaalitaitosi? Mistä sinä tiedät ihan kaiken? Nyt on aika nostaa rinta rottingille ja pröystäillä omalla osaamisella. Kahdeksan omasta spesiaalitaidostaan kertonutta henkilöä palkitaan WD-40 -tuotepaketilla. Lisäksi yksi tuotepaketin voittanut palkitaan K-raudan 100 euron arvoisella lahjakortilla sekä Spesialisti-diplomilla!

Mikä on oma spesiaalitaitosi?

Täytä vielä yhteystietosi

* pakollinen kenttä

Kiitos!

WD-40 monitoimiaine:

Yksi tölkki – tuhansia käyttökohteita.

WD-40® Monitoimiaine suojaa metallia ruosteelta ja korroosiolta, tunkeutuu juuttuneisiin osiin irrottaen jumiutumat, poistaa kosteutta ja voitelee melkein mitä tahansa. Se myös poistaa esimerkiksi rasvan ja lian useimmilta pinnoilta.

Tuotteen ominaisuudet:

  • Voitelee ja poistaa kitinät.
  • Irrottaa kiinnijuuttuneet ja ruostuneet osat sekä mekanismit.
  • Syrjäyttää kosteuden kaikilta pinnoilta – myös sähkölaitteista.
  • Puhdistaa vaikean lian, öljyn ja rasvan.
  • Suojaa kosteudelta ja korroosiolta.
Lue lisää

WD-40 Specialist- tuotesarja:

Ammattilaisten vaatimaa suorituskykyä tarjoava tuotesarja, joka tarjoaa ratkaisun joka kohteeseen. Täydellinen valikoima ammattilaistason erikoistuotteita.

Lue lisää

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 20.4.-19.5.2017. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 8 kpl WD-40 tuotepalkintoja (sisältää: WD-40 450 ml tuote Smart Straw-toiminnolla, WD-40 Specialist Range Silicone, WD-40 Specialist Range Degreaser, WD-40 Speacialist PTFE, WD-40 Penetrant). Yksi tuotepalkinnon voittaja voittaa lisäksi 100 euron arvoisen lahjakortin K-rautaan sekä spesialisti diplomin. Palkinnon arvo yhteensä 155 €. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Katso yleiset kilpailusäännöt.