Rock-perintöä vaalimassa
  • Suosituimmat
  • Uusimmat
Vapaalla Tuplapotku munille - Jumalalla on huumorintajua! Musiikki Kaikkien aikojen ikonisin kappale on valittu - osuiko oikeaan?
Vapaalla Vantaalla nähtiin hurja tyrmäys - katso kuvasarja Musiikki Alexi Laiho: En kestä hiljaisuutta kovinkaan hyvin
Musiikki 80-luvun rock-fanit huomio - nostalginen jenkkiyhtye huomenna Helsingissä Radio Cityn Aamu Steve Vain Elämää: Kausi 1 Osa 1 Musiikki Alastomia naisia ja synkkää tunnelmaa - katso uusi Slipknot-video Vapaalla Hyvä syy skipata salitreeni? Vatsaa hoikentavat bokserit ovat nyt todellisuutta
Musiikki Raskasta joulua -kiertueelle lisäkeikkoja Oulu Donskoi raivasi paikkansa NHL-miehistöön: "Nauttimaan ja voittamaan" Musiikki Megadeth julkaisi uuden kappaleen - kuuntele Fatal Illusion Load more

Tuplapotku munille - Jumalalla on huumorintajua!

Kristillinen kamppailuottelu sai koomisen lopputuloksen.

Mikko Räsänen 18.09.2014 12:19 Katselukerrat: 10 697

USA:ssa kristillisyys saa monia ilmenemismuotoja. Yksi erikoisimmista on kristilliset kamppailuottelut. Netissä on julkaistu video, jossa tätä lajia avataan enemmän. Ottelijat kertovat, että he nousevat kehään, koska saavat sillä ihmiset saapumaan paikalle ja voivat sitten myös puhua yleisölle uskon asioista.

Itse kamppailu käydään tosissaan. Videolla toinen ottelijoista kertoo, että vaikka he ottelevat täysillä, niin ottelun lopputulos on Jumalan ennalta päättämä.

Jos näin oli, niin Jumalalla on selvästi huumorintajua. Ottelu nimittäin päättyy koomisesti, kun kumpikin taistelija potkaisee toistaan samanaikaisesti suoraan jalkoväliin.

Katso video tapahtuneesta alta.

Load more
Radio City
ladataan