Rock-perintöä vaalimassa
  • Suosituimmat
  • Uusimmat
Vapaalla Tuplapotku munille - Jumalalla on huumorintajua! Vapaalla Suomen parhaat baarit valittiin - katso top5-lista
Vapaalla Rumpali kehitti rummut, joiden soittamiseen ei kyllästy Vapaalla Suomen kaupunkien parhaat baarit valittiin - katso kotikaupunkisi ykkönen!
Vapaalla Kiekko osui lapseen liigapelissä - SaiPalta hieno ele Musiikki Bruce Dickinsonilla syöpä! Vapaalla Autoilija, älä sorru yleiseen mokaan tuulilasinpyyhkijöiden kanssa – saatat pilata koko lasin! Musiikki Marilyn Mansonin isä yllätti poikansa: Pukeutui tämän kaksoisolennoksi
Musiikki Scorpions julkaisi uuden videon - katso We Built This House Musiikki James Hetfield: Olen tehnyt kamalia asioita Vapaalla Jalkapallotähti palkkasi Playboy-mallin englanninopettajakseen - katso kuva kuumasta opettajasta Load more

Tuplapotku munille - Jumalalla on huumorintajua!

Kristillinen kamppailuottelu sai koomisen lopputuloksen.

Mikko Räsänen 18.09.2014 12:19 Katselukerrat: 10 687

USA:ssa kristillisyys saa monia ilmenemismuotoja. Yksi erikoisimmista on kristilliset kamppailuottelut. Netissä on julkaistu video, jossa tätä lajia avataan enemmän. Ottelijat kertovat, että he nousevat kehään, koska saavat sillä ihmiset saapumaan paikalle ja voivat sitten myös puhua yleisölle uskon asioista.

Itse kamppailu käydään tosissaan. Videolla toinen ottelijoista kertoo, että vaikka he ottelevat täysillä, niin ottelun lopputulos on Jumalan ennalta päättämä.

Jos näin oli, niin Jumalalla on selvästi huumorintajua. Ottelu nimittäin päättyy koomisesti, kun kumpikin taistelija potkaisee toistaan samanaikaisesti suoraan jalkoväliin.

Katso video tapahtuneesta alta.

Load more
Radio City
ladataan