Rock-perintöä vaalimassa
  • Suosituimmat
  • Uusimmat
Vapaalla Futiksen MM-kisamaiden seksitavat syynättiin: Kenellä riittää kisakunto ja ketkä feikkaavat? Vapaalla Miss Universum-kisan uimapukukierros ei jätä kylmäksi
Vapaalla Uutuuskeksintö on jokaisen oluen ystävän ykköshankinta Vapaalla Julkinen liikenne paljastaa tyhmät ihmiset
Vapaalla Näin teet konkurssin vaikka maksat verot: "En suosittele kenellekään" Vapaalla Möhömahat tulevat nopeammin humalaan - 7 asiaa, jotka jouduttavat känniä Musiikki Muistatko 80-luvun legendaarisen olutmainoksen - taustamusiikista tuli yllätyshitti Vapaalla Savolaismies myy traktoria - ostajan kannattaa huomata yksi pikku juttu
Musiikki Fani äänitti St. Angerin uudelleen - Tässä lopputulos Vapaalla Luulitko nähneesi jo kaiken kuntosalilla? Eeppisimmät mokat tallentuivat videolle Vapaalla Mikä on paras auto 10 000 eurolla? Asiantuntija vastaa Load more
Vapaalla Vapaalla 02.07.2014 13:30 | Laura Sulkava | Katselukerrat: 3 126

Futiksen MM-kisamaiden seksitavat syynättiin: Kenellä riittää kisakunto ja ketkä feikkaavat?

Nyt tiedetään missä maissa urheillaan ja harrastetaan seksiä samalla mentaliteetillä.

Alla jalkapallon MM-kisamaiden seksikäyttäytymisestä tutkimustietoa.

Seksipartnereiden määrä

Maailmanlaajuisesti yli puolella, 55 prosentilla, on ollut 1-8 seksipartneria. Tässä asiassa siveimpiä ovat japanilaiset, joilla on epätodennäköisimmin yli kahdeksaa partneria koko elämänsä aikana. Sveitsiläiset taas ovat toista maata ja heistä jopa joka neljännellä on ollut 20 tai enemmän kumppania.

Suurimmat pettäjät

Ranskalaiset pitävät kirkasta ensimmäistä sijaa pettäjätilastoissa. Kolme neljästä kertoo viihtyneensä intiimeissä tunnelmissa kotikolon ulkopuolella. Seuraavana listasta löytyvät Kolumbia, Brasilia ja Chile.

Luotettavimmat partnerit löytyvät Australiasta ja Belgiasta, jotka todennäköisimmin pysyvät suhteessa ilman syrjähyppyjä.

Feikkaajat

Puolet kaikista seksuaalisesti aktiivisista aikuisista ovat feikanneet orgasminsa vähintään yhden tai kaksi kertaa. Latinalaisessa Amerikassa paha tapa on yleisin ja 70 prosentilla on tapana teeskennellä. Kreikkalaiset loistavat taas listan toisessa kärkipäässä.

Seksisession pituus

Keskimäärin maailmalla sekstailu kestää puolisen tuntia. Brasilialaisten kisakunto tuntuu olevan hurja muihin verrattuna, sillä heidän kestää noin 46 minuuttia eli 36 prosenttia keskiarvon kauemmin.

Australialaisten petipuuhat kestävät keskimäärin 10 minuuttia, mutta heidän puolellaan on kuitenkin se, että maan seksityytyväisyys on maailman kärjessä. Kesto ei siis ole kaikki kaikessa. Jalkapalloareenat ovat asia erikseen.

Seksilelut

Seksilelujen kuninkaallisia ei tarvitse kyseenalaistaa. Englannissa lähes kaikki eli 94 prosenttia omistaa seksilelun. Englantilaisten lisäksi hollantilaisista 4 prosenttia omistaa vähintään 16 lelua.

Chilessä ylimääräisten vimpainten toimintaan ei ilmeisesti uskota yhtä vahvasti, vaan maassa seksilelujen käyttö on kaikista harvinaisinta.

Seksuaalinen toimintakyky

Kreikkalaiset ovat omasta mielestään ylivertaisia rakastelijoita. Eikä asiaa kyseenalaista se fakta, että heillä ei ole taipumusta feikkaamiseen. Miten sujuu kikkailu kentällä?

Seksityytyväisyys

Maailmalla ollaan yleisesti tyytyväisiä omaan seksielämään. Jos keskimääräisesti jopa 79 prosenttia kertoo tyytyväisyydestään, Kreikkalaiset ja Englantilaiset brassailevat olevansa täysin tyytyväisiä.

Ehkä vähäisen seksilelujensa määrän vuoksi, Chileläiset ovat listan pahnan pohjimmaisia.

Lähde: Female First

Aiheet jalkapallon mm-kisat seksi

Load more
Radio City
ladataan