Radio City

rock-perintöä vaalimassa

Kuuntele

Mistä on herkulliset pin up -mallit tehty?


Radio Cityn Aamu | 13.04.2012 10:15 | Pauliina Tuomola

Ylösnousemus aloittaa viikon naiskauneudella kutsumalla studioon kuuman Sini Tarkkisen.

Veera ja Kottonen karkottavat työviikon alun ankeutta syventymällä maanantaina 16. huhtikuuta hartaudella pin up -kulttuuriin heti aamuysin jälkeen.

Kurvikkaat naiset ovat valloittaneet miehiä ja miksei naisiakin pin up -kuvissa oikeastaan jo 1800-luvulta asti, vaikka termi otettiinkin käyttöön vasta 1940-luvulla. Suomen kuuluisin pin up -malli Sini Tarkkinen haluaa nyt nostaa pin upin uuteen kukoistukseensapin up -tyttökilpailun avulla - kaiken ilmaisen nettipornon keskellä. Mutta haluavatko miehet enää nähdä muuta kuin kokonaan paljasta pintaa? Ja miksi Sini uskoo muodokkaampien naisten olevan seksikkäämpi kuin huippukoikkien mannekiinien?

 

Muita viikon 16 vieraita:

Ti 17.4. Pääkaupunki – Helsinki ja Suomen valtio 1808−1863 -kirjan kirjoittanut Matti Klinge kertoo, millainen Suomi olisi, jos Helsinkiä ei olisikaan valittu sen pääkaupungiksi.

Ke 18.4. Niko Palon työ on pyöräliikenteen ja jalankulun suunnittelu stadissa. Sorretaanko pyöräilijöitä oikeasti vai kitisevätkö pyöräilijät turhaan?

To 19.4. Ylösnousemus osallistuu sotaan katupölyä vastaa ja nousee lakaisukoneen kyytiin!

Pe 20.4. Miten intiaanit liittyvät stadilaisiin urheilijoihin? Mikael Wickström Helsingin Lacrosse Seurasta paljastaa yllättävän yhteyden.

Lisää aiheestaKommentit


Arkisto