Rock-perintöä vaalimassa
  • Suosituimmat
  • Uusimmat
Musiikki Michael Monroe: Ei tartte olla idiootti ollakseen rokkari Musiikki Kaikkien aikojen ikonisin kappale on valittu - osuiko oikeaan?
Vapaalla Vantaalla nähtiin hurja tyrmäys - katso kuvasarja Musiikki Alexi Laiho: En kestä hiljaisuutta kovinkaan hyvin
Musiikki 80-luvun rock-fanit huomio - nostalginen jenkkiyhtye huomenna Helsingissä Radio Cityn Aamu Steve Vain Elämää: Kausi 1 Osa 1 Vapaalla Hyvä syy skipata salitreeni? Vatsaa hoikentavat bokserit ovat nyt todellisuutta Musiikki Alastomia naisia ja synkkää tunnelmaa - katso uusi Slipknot-video
Musiikki Raskasta joulua -kiertueelle lisäkeikkoja Musiikki Megadeth julkaisi uuden kappaleen - kuuntele Fatal Illusion Musiikki Lady Gaga nauttii metallimiesten arvostusta - tällä kertaa kehujana Bruce Dickinson Load more

Michael Monroe: Ei tartte olla idiootti ollakseen rokkari

Rokkarin elämäntyyli kuvitellaan usein villiksi ja railakkaaksi. Näin ei kuitenkaan aina ole, eikä tarvitsekaan olla.

Reija Saarinen 30.04.2014 18:00 Katselukerrat: 2 841

Michael Monroe on yksi Suomen tunnetuimmista rokkareista. 51-vuotias mies tunnetaan kenties parhaiten Hanoi Rocks -yhtyeen laulajana. Pitkän ja maineikkaan uran tehnyt mies on nähnyt ja kokenut kaikenlaista. Omien sanojensa mukaan muusikon elämä on kuitenkin muutakin kuin huumeita, viinaa ja naisia.

- Minusta on tyhmää, että moni luulee näiden asioiden kuuluvaan rock-elämään. Totuus on kuitenkin se, että ei tartte olla idiootti ollakseen rokkari. Enemmänkin päinvastoin!

Monroen mukaan onkin surullista katsoa sitä, miten suuret joukot ihailevat ehdoitta tähtiä, joiden elämä on kaikkea muuta kuin hohdokasta.

- Minua jopa nolottaa joidenkin puolesta. Kun moni näistä isoista staroista käyttäytyy ihan tyhmästi ja on todellisia pellejä. Ihmiset ihailee ja kunnioittaa heitä, mutta eivät aina ymmärrä sitä, miten homma oikeesti toimii. Siksi ketään ei kannata palvoa sokeasti.

Tästä syystä mies ottaakin oman roolinsa vakavasti.

- Otan vastuun faneistani. En todellakaan halua, että yksikään faneistani tekee jotain tyhmää, koska minä olen niin tehnyt.

Load more
Radio City
ladataan