Rock-perintöä vaalimassa
  • Suosituimmat
  • Uusimmat
Musiikki Slash Radio Citylle: Uusi levy on tulossa – kuuntele pitkä haastattelu Vapaalla Rumpujen ihmelapsesta tuli nettijulkkis - johtaa orkesteria kolmevuotiaana
Musiikki Clown: Naamarini yrittää tappaa minut Musiikki Dave Mustaine: Megadeth perustettiin alunperin kostoksi Metallicalle
Tampere Radio City ja Tappara tiivistävät yhteistyötä Vapaalla Jimmy Pagen rakas on 46 vuotta nuorempi - katso tuoreet kuvat Musiikki Black Sabbathin jäähyväiskeikan päivämäärä varmistui Helsinki Varmistaako HIFK jatkopaikan tänään?
Musiikki Kiss-laulajan ääni muuttunut: 70-luvun kappaleiden laulaminen vaikeaa Oulu Kärppien playofftaisto alkaa - SaiPa Oulussa Musiikki Europe saapuu syksyllä kahdelle klubikeikalle Suomeen Load more

Slash Radio Citylle: Uusi levy on tulossa – kuuntele pitkä haastattelu

Jenkkirokkari kertoo Radio Cityn haastattelussa, että hänen sooloprojektinsa on muokkautunut pikkuhiljaa ihan oikeaksi bändiksi.

29.01.2013 07:42 Katselukerrat: 5 371

Guns N' Roses- ja Velvet Revolver -yhtyeistä maineeseen noussut Slash on julkaissut parin viime vuoden aikana kaksi soololevyä.

– Ensimmäisen sooloalbumini jälkeen kokosin nopeasti kasaan porukan, joka voisi säestää minua soolokeikoilla. Minulla ei ollut hommasta suurempia odotuksia. Kävikin ilmi, että kaikki ovat todella lahjakkaita, Slash sanoo.

Puolentoista vuoden keikkailun jälkeen Slash päätti tehdä seuraavan sooloalbumin uusien soittajiensa kanssa.

– Tämä on alkanut itsestään muodostua bändiksi. Nyt kun olemme tehneet Apocalyptic Love -levyn ja keikkailleet lisää, olemme päättäneet tehdä toisenkin levyn samalla porukalla, Slash paljastaa.

Kuuntele koko haastattelu:

Aiheet slash
Load more
Radio City
ladataan