Rock-perintöä vaalimassa
  • Suosituimmat
  • Uusimmat
Musiikki Slash Radio Citylle: Uusi levy on tulossa – kuuntele pitkä haastattelu Musiikki Huippurumpali otti Hello Kitty -rumpusetin hellään huomaansa - katso hauska lopputulos
Vapaalla Vantaalla nähtiin hurja tyrmäys - katso kuvasarja Musiikki Kaikkien aikojen ikonisin kappale on valittu - osuiko oikeaan?
Vapaalla Millä SM-liigajoukkueella on seksikkäimmät tanssitytöt? Kuvat neidoista löydät täältä Musiikki Alexi Laiho: En kestä hiljaisuutta kovinkaan hyvin Musiikki Rammstein on palannut Musiikki Alastomia naisia ja synkkää tunnelmaa - katso uusi Slipknot-video
Radio Cityn Aamu Steve Vain Elämää: Kausi 1 Osa 1 Oulu Donskoi raivasi paikkansa NHL-miehistöön: "Nauttimaan ja voittamaan" Musiikki Megadeth julkaisi uuden kappaleen - kuuntele Fatal Illusion Load more

Slash Radio Citylle: Uusi levy on tulossa – kuuntele pitkä haastattelu

Jenkkirokkari kertoo Radio Cityn haastattelussa, että hänen sooloprojektinsa on muokkautunut pikkuhiljaa ihan oikeaksi bändiksi.

29.01.2013 07:42 Katselukerrat: 5 387

Guns N' Roses- ja Velvet Revolver -yhtyeistä maineeseen noussut Slash on julkaissut parin viime vuoden aikana kaksi soololevyä.

– Ensimmäisen sooloalbumini jälkeen kokosin nopeasti kasaan porukan, joka voisi säestää minua soolokeikoilla. Minulla ei ollut hommasta suurempia odotuksia. Kävikin ilmi, että kaikki ovat todella lahjakkaita, Slash sanoo.

Puolentoista vuoden keikkailun jälkeen Slash päätti tehdä seuraavan sooloalbumin uusien soittajiensa kanssa.

– Tämä on alkanut itsestään muodostua bändiksi. Nyt kun olemme tehneet Apocalyptic Love -levyn ja keikkailleet lisää, olemme päättäneet tehdä toisenkin levyn samalla porukalla, Slash paljastaa.

Kuuntele koko haastattelu:

Aiheet slash
Load more
Radio City
ladataan