Radio City

rock-perintöä vaalimassa

Kuuntele

Persoonat

Henri Berg

”Suhteellisen koomista, että tällaisen hiuspehkon kanssa elävän miehen vaimoke on kampaaja.”

Henkka on kotoisin Jyväskylästä ja on siten lähes Suomen mestari. Hän on nimittäin osallistunut JYP:n historiaan maalivahdin roolissa aina b-junnuihin asti. Sittemmin mies on kuitenkin lopettanut kaiken liikunnan harrastamisen ja nykyisellään Henkan lempiharrastus on majojen rakentaminen olohuoneeseen.

Kavereiden keskuudessa Henri tunnetaan lempinimellä Leino, vaikka miehessä ei oikeasti ole muuta lyyristä, runollista saati taiteellista kuin luulot omista kyvyistä. Berg kehuskelee omistavansa maata Nurmoosta, mutta on todistettavasti tuonut sieltä vain variksenpelätintä muistuttavan hiustyylin. Henkan yhdennäköisyys niin Foo Fightersin rumpali Taylor Hawkinsin kuin Nirvanan Kurt Cobainin kanssa on huomattava. Miehen oma muusikon ura Dirty Dealers –yhtyeen kitaristina on edelleen siinä pisteessä, että keikoilla on vähemmän yleisöä kuin bändissä jäseniä.Veera Karhuvaara

”Veera on raivostuttavan positiivinen”

Veera Karhuvaara, paljasjalkainen stadilainen, on Karhupuiston top3-pesäpallopelaaja ja todennäköisesti paras kalpamiekkailija. Lisäksi hän yltää suurenmoisiin suorituksiin karaokebaareissa, erityisesti kasari-bonjovien ja muiden hard rock -yhtyeiden tahtiin. 

Kunnianhimoinen vaaleaverikkö innostuu herkästi ympäristössään näkemistä asioista, perverssisti myös kuninkaallisesta krääsäposliinista. Veera on iloisena suorastaan ärsyttävän säteilevä päivänsäde. Naisen pimeä puoli ilmenee hyvin, hyvin synkkinä hetkinä, kun mikään ei tunnu miltään ja kaikki on huonosti. Tosin harvoin. 

Teini-ikäisen Veeran huone oli koristeltu Michael Jacksonin julisteilla, mutta vuodet ovat tuoneet moonwalkin rinnalle myös rockin.  Musiikkia ahmiva ja merta rakastava nainen haaveilee muun muassa surffaamisesta Portugalissa.

Juontaja Veerasta pääsee nauttimaan Radio Cityn Ylösnousemuksessa arkisin kello 6-10.