Radio Cityn Aamu Mikko Honkanen ja Ville Kinaret

Radio Cityn Aamu

Radio Cityn aamussa classic Rock soi ja Honkamikon ja Kinaretin nauru raikaa. Ohjelmassa stadin humu kohtaa savikenkäisen eksotiikan, kun Honkamikko ja Kinaretti iskevät tarinaa kuin MaNu olisi joka päivä mestarien liigan finaalissa. Joka arkiaamu klo 6 - 10 kuulet nuotilleen kaiken olennaisen, mutta tunnetustihan nuotin vieressä on reilusti tilaa.

Aikainen lintu madon nappaa -osallistu ohjelmaan

klo 6.10 Aamun ensimmäinen soittaja
klo 7.45 Aamun Trio –kilpailu
klo 8.05 Aamun tärkeimmän sähkeet
klo 8.50 Nopea Valinta
klo 9.30 Motörhead-uutiset

Ville Kinaret

Ville Kinaret on suulas moniottelija, joka sekä puhuu että menee hiljaiseksi yleensä väärissä paikoissa. Savikenkäinen pohjanmaan kasvatti rynnii Suur-Himangan perunapellolta kaupunkilaisten reviirille käyttäen heidän omia aseitaan eli sporaa ja zettiä!

Ville on pitkä kuin nälkävuosi, mutta onneksi mukana kulkee aina nipullinen perunoita, tosin tatuoituna oikean käden olkapäähän. Käteen piti piirtyä vaakuna, risti ja rumpukapulat, mutta perunoita tuli vahingossa ja näin siinä aina käy.

Dramaattisesti epäonnistunut muusikko on silti säilyttänyt hyväntuulisuutensa ja kun mies näkee kitaran niin soitto alkaa ja tästä Radio Cityn kuulijat pääsevät nauttimaan lähes joka aamu kritiikistä huolimatta. Vähän rapistuneen ulkokuoren alla sykkii alkuvoimainen huippu-urheilija, jonka tavoitteena on olla joka lajissa timantin kovaa piirikunnallista keskitasoa. Sporttisuus saattaa yllättää monet, sillä mies on tunnettu siitä, ettei hän koskaan nosta jalkoja kävellessään. Aito rock'n Roll henki puhaltaa Villestä väkevästi - molemmista päistä!

Mikko Honkanen

”Mikon kaapista löytyy enemmän kenkäpareja kuin maratonilta.”

Mikko Honkanen on Pasilan kasvatti, synnynnäinen showmies, joka tunnetaan ison kirkon kovimpana b-boyna. Jotenkin mies on kuitenkin onnistunut ajautumaan rock-kanavalle töihin.

Mikko on lukenut elämässään ehkä kolme kokonaista kirjaa, mutta onkin keskittänyt energiansa tennareiden ja cd-levyjen haalimiseen. Kaikki Honkasen ystävät ovat sitä mieltä, että molempia on liikaa – varsinkin he, jotka ovat olleet mukana Mikon muutoissa.

Urheilussa Mikko on aina kannattanut sellaisia pikkuseuroja kuin Manchester United ja Jokerit. Itse pelikentillä ollessaan miehen on vaikea pitää hermojaan kurissa. Vaikka Mikko on muutoin herrasmies, kiekkokatsomossa miehen armoton sanailu saattaa tyhjentää ympärillä olevat penkkirivit yhden erän jälkeen.

Honkasen pojan erityistaitoihin kuuluvat Juhani Tammisen imitointi, lantion heiluttaminen tanssilattialla ja spagetti bolognese, jonka resepti ei ole muuttunut kymmeneen vuoteen. Mikko on loistava seuramies, jonka kanssa viihtyy pidempään - selvinkin päin.

Uusimmat

Radio Cityn Motörhead-uutiset joka päivä 9.30, 11.30 ja 16.45
Tänäänkään Ville ei pyörtynyt vaikka maailmalla on tapahtunut vaikka mitä ja aiheita on paljon!
Ainakin suomalaiset NHL-pelaajat on vireessä ja Mestareiden liigaa pelataan, pohjoisessa pilvistä ja etelässä aurinkoa! Maailma on Motörheadiksi aika mielenkiintoinen!
Pojat inspiroituivat Putouksen jälkimainingeissa imitoimaan työkavereitaan! Kenen piti madaltaa ääntään ja kuka kertoo faktat? Joku luki pitkän saksan ja we love hockey. Mitä?
Päivän polttavat uutisaiheet ja säätiedot Kinaretin suusta motörheadiksi! Joka päivä Radio Cityllä 9.30, 11.30 ja 16.45
Radio Cityn Ville Kinaret tarjoaa vaihtoehtohoitoja niille, jotka eivät ole kokeneet enkeliterapiaa tai yksisarvishoitoja tarpeeksi tehokkaiksi.
Remu Aaltonen täytti vuosia, teki levyn, kirjoitti kirjan, what not ja kävi Cityn Aamussa. Legendan...noh...lennokkaita...tarinoita ei kyllästy kuuntelemaan.
"Ja niin kävi keisari Augustukselta käsky..." Tuttu juttu, eikö vain? Mutta kuuntelepa koko stoori, Jete bamlaa sen sulle stadiks.