Radio Cityn Aamu Mikko Honkanen ja Ville Kinaret

Radio Cityn Aamu

Radio Cityn aamussa classic Rock soi ja Honkamikon ja Kinaretin nauru raikaa. Ohjelmassa stadin humu kohtaa savikenkäisen eksotiikan, kun Honkamikko ja Kinaretti iskevät tarinaa kuin MaNu olisi joka päivä mestarien liigan finaalissa. Joka arkiaamu klo 6 - 10 kuulet nuotilleen kaiken olennaisen, mutta tunnetustihan nuotin vieressä on reilusti tilaa.

Aikainen lintu madon nappaa -osallistu ohjelmaan

klo 6.10 Aamun ensimmäinen soittaja
klo 7.45 Aamun Trio –kilpailu
klo 8.05 Aamun tärkeimmän sähkeet
klo 8.50 Nopea Valinta
klo 9.30 Motörhead-uutiset

Ville Kinaret

Ville Kinaret on suulas moniottelija, joka sekä puhuu että menee hiljaiseksi yleensä väärissä paikoissa. Savikenkäinen pohjanmaan kasvatti rynnii Suur-Himangan perunapellolta kaupunkilaisten reviirille käyttäen heidän omia aseitaan eli sporaa ja zettiä!

Ville on pitkä kuin nälkävuosi, mutta onneksi mukana kulkee aina nipullinen perunoita, tosin tatuoituna oikean käden olkapäähän. Käteen piti piirtyä vaakuna, risti ja rumpukapulat, mutta perunoita tuli vahingossa ja näin siinä aina käy.

Dramaattisesti epäonnistunut muusikko on silti säilyttänyt hyväntuulisuutensa ja kun mies näkee kitaran niin soitto alkaa ja tästä Radio Cityn kuulijat pääsevät nauttimaan lähes joka aamu kritiikistä huolimatta. Vähän rapistuneen ulkokuoren alla sykkii alkuvoimainen huippu-urheilija, jonka tavoitteena on olla joka lajissa timantin kovaa piirikunnallista keskitasoa. Sporttisuus saattaa yllättää monet, sillä mies on tunnettu siitä, ettei hän koskaan nosta jalkoja kävellessään. Aito rock'n Roll henki puhaltaa Villestä väkevästi - molemmista päistä!

Mikko Honkanen

”Mikon kaapista löytyy enemmän kenkäpareja kuin maratonilta.”

Mikko Honkanen on Pasilan kasvatti, synnynnäinen showmies, joka tunnetaan ison kirkon kovimpana b-boyna. Jotenkin mies on kuitenkin onnistunut ajautumaan rock-kanavalle töihin.

Mikko on lukenut elämässään ehkä kolme kokonaista kirjaa, mutta onkin keskittänyt energiansa tennareiden ja cd-levyjen haalimiseen. Kaikki Honkasen ystävät ovat sitä mieltä, että molempia on liikaa – varsinkin he, jotka ovat olleet mukana Mikon muutoissa.

Urheilussa Mikko on aina kannattanut sellaisia pikkuseuroja kuin Manchester United ja Jokerit. Itse pelikentillä ollessaan miehen on vaikea pitää hermojaan kurissa. Vaikka Mikko on muutoin herrasmies, kiekkokatsomossa miehen armoton sanailu saattaa tyhjentää ympärillä olevat penkkirivit yhden erän jälkeen.

Honkasen pojan erityistaitoihin kuuluvat Juhani Tammisen imitointi, lantion heiluttaminen tanssilattialla ja spagetti bolognese, jonka resepti ei ole muuttunut kymmeneen vuoteen. Mikko on loistava seuramies, jonka kanssa viihtyy pidempään - selvinkin päin.

Uusimmat

"Ja niin kävi keisari Augustukselta käsky..." Tuttu juttu, eikö vain? Mutta kuuntelepa koko stoori, Jete bamlaa sen sulle stadiks.
Kuten ykkösosassa selvisi, ei ole aina niin helppoa adaptoida vanhoja tarinoita tähän päivään. Mutta näin on kuitenkin tapahtunut. Ja tässä kuulet miten tämäkin poliittisesti korrekti tarina päättyy.
Tiernapojat. Tuo tarunhohtoinen joulutarina, mikä on kaikille tuttu. Sitä on kouluissa esitetty aina. Ja kotonakin. Ja nyt myös radiossa. Mutta ei se nyt niin yksinkertaista ole, varsinkaan vuonna 2016. Hyvää joulua ja sen jälkeistä.
Mokoma kävi Radio Cityn Aamun Honkasen ja Kinaretin vieraana perjantaina 11.11. Kuuntele haastattelu ja maailman ensi-iltasoittonsa saanut Uni saa tulla.
Honkanen ja Kinaret kysyivät perjantaina Radio Cityn Aamussa vierailleilta Mokoman jätkiltä, kuinka sekaisin he olivat, kun miettivät sovituksia. Kuuntele haastattelu ja Marras -biisin akustinen versio.
Vi har följande sakert men det spelar ingen rol. Tick tack!
Loistokasta Juha Hiitelä Gaalaa vietettiin taas tällä viikolla ja tuttujen palkintokategorioiden kuten Viikon Juha Hiitelä ja Erikois Juha Hiitelä lisäksi jaettiin Elämäntyö Juha Hiitelä palkinto. Valmistaudu kimallukseen - POKS - nyt juhlitaan!
Johanna ja Antti sanoivat ”Tahdon!” suorassa lähetyksessä Radio Cityllä perjantaina 19.8 klo 9. Vihkipappina toimi Kari Kanala. Juontajat Mikko Honkanen ja Ville Kinaret toimittivat bestmanien virkaa. Vihkimisen lisäksi häissä kuultiin Ville Kinaretin esittämänä Jeff Buckleyn Hallelujah ja Motörhead-vihkiminen. Kuuntele koko seremonia tästä!