Radio Cityn Aamu Mikko Honkanen ja Ville Kinaret

Radio Cityn Aamu

Radio Cityn aamussa classic Rock soi ja Honkamikon ja Kinaretin nauru raikaa. Ohjelmassa stadin humu kohtaa savikenkäisen eksotiikan, kun Honkamikko ja Kinaretti iskevät tarinaa kuin MaNu olisi joka päivä mestarien liigan finaalissa. Joka arkiaamu klo 6 - 10 kuulet nuotilleen kaiken olennaisen, mutta tunnetustihan nuotin vieressä on reilusti tilaa.

Aikainen lintu madon nappaa -osallistu ohjelmaan

klo 6.10 Aamun ensimmäinen soittaja
klo 7.45 Aamun Trio –kilpailu
klo 8.05 Aamun tärkeimmän sähkeet
klo 8.50 Nopea Valinta
klo 9.30 Motörhead-uutiset

Ville Kinaret

Ville Kinaret on suulas moniottelija, joka sekä puhuu että menee hiljaiseksi yleensä väärissä paikoissa. Savikenkäinen pohjanmaan kasvatti rynnii Suur-Himangan perunapellolta kaupunkilaisten reviirille käyttäen heidän omia aseitaan eli sporaa ja zettiä!

Ville on pitkä kuin nälkävuosi, mutta onneksi mukana kulkee aina nipullinen perunoita, tosin tatuoituna oikean käden olkapäähän. Käteen piti piirtyä vaakuna, risti ja rumpukapulat, mutta perunoita tuli vahingossa ja näin siinä aina käy.

Dramaattisesti epäonnistunut muusikko on silti säilyttänyt hyväntuulisuutensa ja kun mies näkee kitaran niin soitto alkaa ja tästä Radio Cityn kuulijat pääsevät nauttimaan lähes joka aamu kritiikistä huolimatta. Vähän rapistuneen ulkokuoren alla sykkii alkuvoimainen huippu-urheilija, jonka tavoitteena on olla joka lajissa timantin kovaa piirikunnallista keskitasoa. Sporttisuus saattaa yllättää monet, sillä mies on tunnettu siitä, ettei hän koskaan nosta jalkoja kävellessään. Aito rock'n Roll henki puhaltaa Villestä väkevästi - molemmista päistä!

Mikko Honkanen

”Mikon kaapista löytyy enemmän kenkäpareja kuin maratonilta.”

Mikko Honkanen on Pasilan kasvatti, synnynnäinen showmies, joka tunnetaan ison kirkon kovimpana b-boyna. Jotenkin mies on kuitenkin onnistunut ajautumaan rock-kanavalle töihin.

Mikko on lukenut elämässään ehkä kolme kokonaista kirjaa, mutta onkin keskittänyt energiansa tennareiden ja cd-levyjen haalimiseen. Kaikki Honkasen ystävät ovat sitä mieltä, että molempia on liikaa – varsinkin he, jotka ovat olleet mukana Mikon muutoissa.

Urheilussa Mikko on aina kannattanut sellaisia pikkuseuroja kuin Manchester United ja Jokerit. Itse pelikentillä ollessaan miehen on vaikea pitää hermojaan kurissa. Vaikka Mikko on muutoin herrasmies, kiekkokatsomossa miehen armoton sanailu saattaa tyhjentää ympärillä olevat penkkirivit yhden erän jälkeen.

Honkasen pojan erityistaitoihin kuuluvat Juhani Tammisen imitointi, lantion heiluttaminen tanssilattialla ja spagetti bolognese, jonka resepti ei ole muuttunut kymmeneen vuoteen. Mikko on loistava seuramies, jonka kanssa viihtyy pidempään - selvinkin päin.

Uusimmat

Finnish rock 'n' roll station Radio City presents daily news every morning from monday to friday on Motörhead's "Ace of Spades" instrumental parts. Here with subtitles!
Tiistain uutiset.
Kirsi Alm-Siira pyörtyi sunnuntaisessa Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä. Paikalla katsomossa oli myös juontaja Ville Kinaret sairaanhoitajavaimonsa kanssa.
Brother Firetribe kävi Cityn aamussa jutustelemassa mm. tulevasta albumista. Myös yhtyeen nimi ja brittien korkea taso bändeistä tuli puheeksi.
Radio Cityn Mikko Honkanen joutuu viikon ajan hoitamaan robottivauvaa, joka itkee, kakkaa, syö ja vaatii täysin saman huomion kuin oikea vastasyntynyt.
Mikä on Ranuan toiseksi tunnetuin nähtävyys? Mihin pitää mennä, jos treffit on siellä missä Pukeva oli ennen? Stadi vs. Lande ohjelman mainingeissa Kinaretti ja Honkamikko pistivät pystyyn omat joukkueet ja kisasivat toistensa paikkakuntatietämyksestä!
Radio Cityn Motörhead-uutiset joka päivä 9.30, 11.30 ja 16.45
Tänäänkään Ville ei pyörtynyt vaikka maailmalla on tapahtunut vaikka mitä ja aiheita on paljon!