Radio Cityn Iltapäivä Juha Valvio

Radio Cityn Iltapäivä

Juha Valvion iltapäivässä voit jo alkaa löysäämään kravattia. Iltapäivällä otetaan kiinni ajankohtaisimmista asioista, mutta ei juosta kello kaulassa. Meno on välillä tylyä kun tämä hymypoika kertoo miten asian laita on. Urheilusta elävä ja ympäri vuoden aktiivisesti urheileva Valvio kirjoittaa välillä shekkejä joita kroppa ei pysty lunastamaan. Tämä kertoo miehen raudanlujasta asenteesta -Kaikki tai ei mitään.

Juha Valvio

1. 37 vuotta, naimisissa
3. nähnyt Pearl Jamin kahdesti livenä ja itkenyt molemmilla kerroilla
4. työmatkapyöräilijä
5. innokas golfari
6. amatöörikokki, grillaa vain ja ainoastaan Weberillä
7. laadukkaiden rommien ja ginien ystävä

Uusimmat

Aina ei elokuvan tekeminen suju niin kuin se kuuluisa tanssi siellä Strömsössä vai miten se menikään. Sakari Kuosmanen joutui USA:ssa kunnollisen tullimiehen tentattavaksi.
Vuonna 1983 perustetun bändin miehet eivät voineet villeissä unelmissakaan kuvitella, kuinka suosittu heidän autotallibändinsä tulisi olemaan jonain päivänä.
Bon Jovi muisteli Radio Cityn Iltapäivän haastattelussa 1980-luvun pukeutumistyylejä.
Radio Cityn Petra pääsi seuraamaan Helsinki Padel Clubin huikeaa Padel-turnausta Helsingin Hernesaaressa. Mukana pelissä myös kovia huippu-urheilijoita. Keitä? Kuuntele koko haastattelu!
Radio Cityn joukkue voitti kirkkaasti HIFKin Street Hockeyn SM-osakilpailussa Helsingissä 11.6. Joukkuetoverit arvioivat Radio Cityn Valvion ja Mikko Honkasen edesottamuksia ennen peliä. Tunnistatko kommentaattorit?
Vammautunut freestyle-laskija Pekka Hyysalo kävi Radio Cityn iltapäivässä kertomassa uudesta kirjastaan sekä pian Turkuun avattavasta Empowering-keskuksestaan. 
Kiekkolegenda joutui vastaamaan erikoisiin kysymyksiin revolverihaastattelussa.
Vuonna 2011 Miio kiipesi bailuillan jälkeen talon katolle kun kaveri oli unohtanut avaimet kotiin. Piti mennä parvekkeen kautta sisään. Jalka oli räystäällä, räystäs petti ja Miio putosi 12 metristä tonttiin. Vuonna 2014 Miio juoksi puolimaratonin. Tuohon väliin on mahtunut hetkiä, jolloin silmien räpsyttely tuotti tuskaa. Kuuntele Miion inspiroiva tarina. Meillä jokaisella voisi olla opittavaa Miion positiivisuudesta.