1 vuosi ilman röökiä


Rockote | 15.09.2014 11:18 | Juha Valvio | Luettu 244 kertaa

Tuli omalla kohdalla täyteen eilen. Yläasteen/lukion kynnyksellä opeteltu tapa on jäänyt taakse ja kyllä se on savuttomana huomattavasti mukavempaa, vaikka röökipaikalla onkin parhaat jutut. Sitäpaitsi tupakoitsija ei ole persaukinen, eikä kierrä veroja. Mutta silti, paras päätös koskaan

Löydät Juhan myös Twitteristä ja Instagramista: @juhavalvio

 

Sekunnin Siivu:


Tehtävänäsi on sekunnin näytteen perusteella arvata tai tietää oikein kappaleen nimi sekä esittäjä.

Edellisen siivun oikea vastaus: Rainbow - Death Alley Driver (80€)

Kilpailu taajuudella joka arkipäivä heti klo 16 jälkeen. Soita studioon 020 352 352!

Potissa 260€

Jo arvatut väärät vastaukset:

Metallica - Lords of Summer
Accept- Stalingrad (X2)
Slayer - Raining Blood
Slipknot - The Negative One
Red Hot Chili Peppers - Around the World
In Flames - Pinball Map
Judas Priest - Painkiller
Kylähullut - Kyllä Saa Vanhastakin Panettaa
Demolition 23  -   Hammersmith Palais
Stratovarius - Eagleheart
System of a Down - B.Y.O.B. (X2)
Unisonic - For the Kingdom
Van Halen - Hot For Teacher
Volbeat - Warrior's Call
Red Hot Chili Peppers - Me and My Friends
Iron Maiden - Bring Your Daughter to the Slaughter
Disturbed - Stricken
Rob Zombie - The Man Without FearKommentit

Arkisto
  Syyskuu
  Elokuu
  Heinäkuu
  Kesäkuu
  Toukokuu
  Huhtikuu
  Maaliskuu
  Helmikuu
  Tammikuu
  Joulukuu
  Marraskuu
  Lokakuu


Persoonat

Juha Valvio

”Mies, joka fanittaa Foo Fightersia niin paljon, että haluaisi maalauttaa bändin logon olkkariinsa.”

Juhan suusta asiat tulevat juuri niin kuin ne ovat, mutta tyyppi on sisältä kumminkin vähän pehmo. Kerrankin Valvio toi firman juhlien jälkeisenä aamuna työpaikalle juustohampurilaisia kaikille. Se oli välittämistä.

Juha viihtyy parhaiten neljässä paikassa: jääkiekkokaukalossa, golfkentällä, sohvalla pelikonsolin tai Avaran luonnon edessä ja töissä. Töistä puheen ollen, Valviota ei kannata ottaa mökille hommiin. Kirves ei sovi miehen käteen, kuten voi päätellä sääreen aikojen saatossa tulleista tikeistä. Mies onkin sikäli oikealla ammatillisella tiellä, että voi nyt keskittyä vain puhumiseen. 

Juhan elämän suurin trauma taitaa olla se, että passissa lukee syntymäpaikan kohdalla Turku. Mies koettaa käsitellä asiaa kertomalla turkulaisvitsejä. Vitsien lisäksi mieheltä löytyy älytön määrä nippelitietoa aiheesta kuin aiheesta.

Valviolla on uskomaton tuuri pelikoneissa. Taskuista löytyy aina 30 euroa hiluina. Jos näet Mikko Koivun näköisen miehen laulamassa karaokea nimellä Patrik Vest, se on Valvio. 

Tämän hienon miehen löydät Radio Cityn Rockotteesta joka iltapäivä klo 14-18.Audiot & videot

Espoossa on hyvä meno
Rockote | 2014-09-05

Apulanta, mitä seuraavaksi?
Rockote | 2014-08-25


Radio Cityn Rockote

Juha Valvion Rockote suorana suoneen arkisin kello 1418.

Radio Cityn Rockote ottaa taajuuden haltuun joka arki-iltapäivä. Juha Valvio pistää työpäivän nippuun kello 14.00 alkaen ohjelmassa, jossa ei puheesta ole puutetta.

Nappaa päivittäisannoksesi ajankohtaisviihdettä ja musiikkia Valvion paletista ja painele kotiin tai kaupungille parhaassa seurassa.

Rockia rakastaen, särmiä hiomatta, suoruudesta tinkimättä – Radio Cityn Rockote on puhdasta eikä sitä ole leikattu. Best of -palat ammutaan taajuudelle sunnuntaisin klo 1012.

OSALLISTU OHJELMAAN

SOITTAMALLA: Suora numero on 020 352 352 (hinta lankapuhelimesta 8,21 snt / puhelu + 2 snt / min (alv. 24%), matkapuhelimesta 8,21 snt / puhelu + 14,9 snt / min (alv. 24%))

FACEBOOKISSA: www.facebook.com/radiocitysuomi

MEILILLÄ: etunimi.sukunimi (a) radiocity.fi
9-15 Kansan Valinta
Radio City antaa kuuntelijoiden päättää radiossa soivat kappaleet. Peukuta biisejä ylös ja alas soittolistalla, omista niitä Facebookissa, ja lisää biisejä Radio Cityn soittoon.
14.15 Pressinurkka
Mistä aiheista päivän aikana on puhuttu ja mistä ehdottomasti ei pitäisi puhua? Onko suomen kieleen löytynyt uusiosanoja, kuten ”seksihelle”, mikä on otsikoiden päivän turhake ja mihin Stadissa tulisi tänään kiinnittää huomiota? Valvio laittaa päivän lehdet ja nettiotsikot nippuun heti iltapäivän kärkeen.
16.05 Sekunnin siivu
Me soitamme biisiä yhden sekunnin ajan – sinun tehtäväsi on tietää, kuka soittaa ja mitä. Sekunnin siivussa palkintona on silkkaa kahisevaa ja mikäli veisu ei selviä, potti kasvaa 20€ joka päivä. Soita studioon neljän jälkeen, jos tiedät, tai kokeile onneasi!
16.30 Päiväkahvit
Ketkä tai mikä puhuttaa Stadissa tänään? Studiossa vierailee ajankohtaisia hahmoja ja välillä jalkaudumme kaduille katsastamaan, mitä pääkaupunkiseudulla tapahtuu.
Uutiset minuutissa ja sää
klo 16:00, 17:00 ja 18:00


Nopea valintaTwitter