Rock-perintöä vaalimassa
Nyt radiossa

Cityn aamu

Siirry ohjelmaan

Kilpailut

Radio City suosittelee

Osallistu
Katso kaikki kilpailut

Cityn paikallinen

Arkipäivisin klo 13 - 14

Radio Cityn Paikallinen tarjoaa ohjelmaa suorana kaupungeista taajuudella arkisin klo 13 - 14.

Katso tarkemmat ohjelmatiedot tästä

Cityn paikallinen

Radio Cityn Paikallinen tarjoaa ohjelmaa suorana kaupungeista taajuudella arkisin klo 13 - 14.

Helsinki - Veera Karhuvaara

Veera Karhuvaara, paljasjalkainen stadilainen, on Punavuoren top3-pesäpallopelaaja ja todennäköisesti paras kalpamiekkailija. Lisäksi hän yltää suurenmoisiin suorituksiin karaokebaareissa, erityisesti power metallin ja pop-musiikin saralla.

Kunnianhimoinen vaaleaverikkö innostuu herkästi ympäristössään näkemistä asioista ja ihmisistä, ja keräilee mauttomia kahvikuppeja. Veera on iloisena suorastaan ärsyttävän säteilevä päivänsäde. Naisen pimeä puoli ilmenee hyvin, hyvin synkkinä hetkinä, kun mikään ei tunnu miltään ja kaikki on huonosti. Tosin harvoin.

Musiikkia ahmiva ja merta rakastava nainen haaveilee muun muassa omasta saaresta, jossa on kalkittu kivitalo ja auringonpaistetta.

Tampere - Janne Leipijärvi

”Leipijärven lempiharrastus on kirjoittaa itsestään kolmannessa persoonassa.”

Vain kuukausi Paavo Nurmen kuoleman jälkeen syntyi Helsingissä Janne-poika, jonka piti ottaa harteilleen lentävän suomalaisen mantteli. Tehtäväänsä kunnioittaen hän onkin juossut elämänsä aikana ainakin 10 kilometriä. Tämän lisäksi näitä suurmiehiä yhdistää myös se, että Leipijärveä lukuun ottamatta molempien nimi on Paavo. Hyvinkään kirkkaissa valoissa teiniangstinsa elänyt Janne rakastaa korkeita veroja, räntäsadetta ja pitkiä poliittisia keskusteluja. Pahinta pakkopullaa ovat kesä, lukeminen ja oma perhe.

Jannella on loistava kielitaito: viime talvena hän sai sen itse irti jäätyneestä rautaputkesta. Toimituksessa kiertävän legendan mukaan Janne oli eräänä kesäisenä perjantaina kertonut töistä lähteissään vitsin. Kukaan ei ole suostunut asiaa vahvistamaan, saati mahdollista vitsiä toistamaan, mutta tänäkin päivänä toimituksessa pukeudutaan perjantaisin mustaan.

Turku - Marianne Holmström

Syntyminen Heidekenillä korjannee sen tosiasian ja turkulaisittain elämää suuremman virheen, että Holmströmin Maisku on viettänyt suurimman osan elämäänsä Valkeakoskella. Onneksi mimmi tuli järkiinsä, otti Tampereelta vauhtia ja muutti takaisin Turkuun vuonna 2006. Haka on silti jalkapallojoukkueista edelleen se ykkönen, hyvänä kakkosena tulee Arsenal. Aikanaan Maisku toimi Hakan ottelukuuluttajana ja on luultavasti ainoa nainen Suomessa, joka on kuuluttanut myös Liverpoolin pelin. Kesällä Maisku suuntaa kohti Korppoota, siis Korppoota ei Paraisia, kesämökille halailemaan puita. Moottorisaha pysyy Maiskun käsissä, joten tarvittaessa puut saavat myös toisenlaista hoitoa. Kirves ei sitten aina käsissä niin hyvin pysykään. Joku voisi jopa ihmetellä, miksi ihminen lyö itseään kirveellä sääreen.

Jyväskylä - Aukusti Vatanen

Aukusti Vatanen on intohimoinen urheilun ystävä sekä penkillä että lenkillä. Mies on kokisaddikti sekä Sylvester Stallonen ystävä. Varsinkin Rocky 4 puhuttelee tätä monipuolista toimittajaa.

Aamuherätykset ovat tuskaa, koska penkkiurheilu vie aikaa yöunelta ja mies ei käytä kahvia piristeenä. Vatasen onneksi ensimmäiset Paikallisuutiset ovat vasta kello 9.20.

Oulu - Mika Kuki

Oulu imi Mika Kukin sisäänsä 2000-luvun taitteessa ja muutaman retken kautta mies on aina palannut takaisin rotuaarille. Kotoisin Mika on pitäjästä, jossa Matti Nykänen sai turpaansa, Pasi Nielikäinen syntyi ja Metallicaa heiteltiin pulloilla ja buuattiin lavalta. Lähdöt on hyvät.

Mika seuraa tiiviisti urheilua, erityisesti kiekkoa. Oma jääkiekkoilijan ura tyssäsi Nivalan Urheilijoiden junioreissa muutamiin treeneihin, mutta tenniksessä Mika roikkuu sinnikkäästi vielä innolla mukana. Henkireikänä toimivat metsäpolut. Entisenä tiskijukkana Mika hairahtaa aina ajoittain konemusan vietäväksi, mutta todellisen päivittäisen potkun onneksi antavat Sentencedin ja Type O Negativen kaltaiset bändit. Mika on ikuinen teini. Autossani on subwoofer, itse asiassa kaksi. Noloa, ehkä, mutta musan pitää potkia selkään ja munille samaan aikaan.

Radio City
ladataan