Kuva: Fotolia

Maailma loppuu tänään - ainakin jos internetiä on uskominen

29.07.2016 12:15 - Mika Parikka

YouTubessa leviävän videon mukaan magnettikenttien paikkojen vaihtaminen aiheuttaa tänään maailmanlopun ja Jeesuksen toisen tulemisen.

Ei, maailma ei tuhoudu tänään. Silti maailmanlopun ennustajat uskovat sen tapahtuvan. Mutta miksi juuri tänään?

Lopun ajan ennustajat ovat julkaisseet YouTubessa videon, joka näyttää mitä tänään tulee tapahtumaan. Ilmeisesti maailmaan tulee suuret maanjäristykset, taivaalta sataa liekkejä ja Jeesus tekee toisen tulemisen. Maagisella animoinnilla varustellussa videossa nähdään kuinka vihainen Jeesus ratsastaa valkoisella ratsulla ja tappaa kaikki paitsi kristityt.

Kaikki tämä johtuu siitä, että magneettikentät vaihtavat paikkoja. 

Tämä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun magneettikenttien liikkumisen on pelätty tuhoavan koko maailman. Hyvänä esimerkkinä maailmanloppu, jonka piti tulla vuonna 2012. Ei näkynyt, ei kuulunut. Jopa NASA joutui silloin rauhoittelemaan ihmisiä.

Jos luet tätä tekstiä, saatoit huomata, että mitään ei tapahtunut silloinkaan. NASA:n mukaan magneettikentät ovat vaihtaneet paikkoja moneen kertaan maapallon historian aikana, eikä mitään ole tuhoutunut. 

Ei siis kannata perua viikonlopun suunnitelmia. Miinuspuolena sanottakoon, että maanantai tulee edelleen yhtä varmasti kuin aina ennenkin. 

Katso alta erittäin hämmentävä video, jossa tänään tulevaa maailmanloppua selitetään mielenkiintoisen animoinnin voimin:

Lähde: UNILAD

Lue myös: Tosielämän Lego-ukko on kuin pahimmasta painajaisesta - katso kammottava video

Kilpailut

Uusimmat