Kuva: Youtube

Mies pisti bändin pystyyn pesukoneensa kanssa - katso hulvattomat videot

12.02.2017 21:15 - Iiro Myllymäki

Aaron McAvoyn pesukone toimii myös rumpukoneena.

Voiko pesukonetta käyttää musiikki-instrumenttina? Kyllä voi, ja lopputulos voi vieläpä kuulostaa oikein hyvältä. Tästä todisteeksi käyvät Aaron McAvoyn YouTube-kanavalleen kuvaamat videot, joissa mies soittaa kitaraa ja laulaa taustallaan pesukoneesta peräisin oleva tasaisesti jauhava komppi.

Mies on saavuttanut suurta nettisuosiota uusimmalla videollaan, jossa hän esittää pesukoneensa kanssa The Devil Went Down to Georgia -kantriklassikon. Miehen ja pesukoneen repertuaarista löytyy myös muun muassa tribuutti George Michaelille ja versiointi Journeyn Don’t Stop Believing -hitistä. Kuuntele hauskat kappaleet alta:

Pesukoneen äänistä on luotu musiikkia ennen McAvoytakin. Yhdysvaltalainen kokeellisen elektronisen musiikin duo Matmos on levyttänyt kokonaisen albumin pesukoneen pitämistä äänistä. Viime vuonna julkaistu albumi kantaa nimeä Ultimate Care II, ja se on nimetty kyseisen pesukoneen mukaan.

Matmos otti pesukoneen mukaan kiertueelleen, ja McAvoynkin toivotaan YouTube-kommenteissa lähtevän pesukoneensa kanssa kiertämään maailman musiikkilavoja. Alla olevalta videolta voit katsoa, miten Matmos soitti pesukonetta live-esiintymisessään vuosi sitten:

Lue myös: Naurun tarpeessa? Katso video pesukoneesta, joka sekosi ja pisti tanssiksi

Lähde: Esquire

Kilpailut

Uusimmat