Kuva: AOP

Playboy-kartanossa kummallisia sääntöjä - viikkorahaa ja kotiintuloaikoja

26.08.2016 13:15 - Mika Parikka

Hugh Hefnerin Playboy-kartanoa on luonnehdittu jopa maanpäälliseksi taivaaksi. Mielikuva taitaa olla todellisuudessa kaikkea muuta.

Playboy-kartano on Playboy-lehden perustajan ja kylpytakissaan viihtyvän Hugh Hefnerin koti. reilun 2000:n neliön kartanossa on lukuisia huoneita, sekä tietenkin Playboy-tyttöjä. Kartano nauttii mystistä mainetta ja harva tietääkin mitä kaikkea seinien sisällä tapahtuu.

Kartanoon liittyy myös kummallisia faktoja, joita et luultavasti tiennyt.

1. Playboy-kartanossa on tiukat kotintuloajat. Kartanossa asuvat Playboy-tytöt elävät kui n ala-asteelaiset konsanaan. Kartanon virallinen kotiintuloaika on klo 21:00. Jotkut kartanossa asuneet tytöt ovatkin sanoneet sen olevan kuin eräänlainen vankila.

2. Kartanossa asuu eriskummallisia lemmikkejä. Esimerkiksi riikinkukot, tukaanit ja falmingot ovat kartanon eläinkuntaa. Myös saimireja vipeltää kartanon miljöössä lukuisten koirien lisäksi.

3. Playboy-kartano haisee "vanhalle ihmiselle". Voisi kuvitella, että ökyhuvilassa tuoksuu kaikki kalliit materiaalit ja raha, mutta siellä vierailleiden mukaan tuoksu on kaikkea muuta. Kartano tuoksuu kuuleman mukaan "vanhalle miehelle ja myskille, eikä mitenkään hyvällä tavalla". Myös kokolattiamatossa on koiran ulostetta enemmän kuin tarpeeksi.

4. Playboy-tytöt saavat viikkorahaa. Talossa asuneiden tyttöjen mukaan he eivät saa tienata lisätienestejä, vaan heille jaetaan eräänlailnen viikkoraha joka ikinen viikko. Raha on suuruudeltaan tuhat dollaria, eli noin 886 euroa. Summa annetaan sadan dollarin seteleinä.

Vaikea sanoa pitääkö Hugh Hefner itseään tyttöjen isähahmona vai partnerina.

Lähde: Mandatory

Lue myös: Playboy-malli julkaisi törkeän kuntosalikuvan - sai aikaan raivon

Kilpailut

Uusimmat