Kuva: AOP

Judas Priest tekee uutta albumia - taustajoukoissa kovia nimiä

15.03.2017 15:30 - Mikko Räsänen

Legendaarinen brittibändi yrittää jatkaa vuoden 2014 Redeemer of Souls -albumin menestystä.

Judas Priest on aloittanut uuden albuminsa äänitykset. Odotukset tulevaa albumia kohtaan ovat kovat, sillä bändin edellinen albumi Redeemer of Souls (2014) oli menestyslevy, joka nousi USA:n listallakin top10-joukkoon. 

Uuden levyn äänityksissä on mukana Priestin pitkäaikainen tuottaja Tom Allom. Muutkin taustavoimat ovat nimekkäitä, koska Allomin aisaparina on Andy Sneap, joka on aiemmin tuottanut ja miksannut muun muassa Megadethiä, Exodusta, Testamentia, Opethia ja Acceptia. Ääniteknikko Mike Exeter taas on ollut tekemässä muun muassa Black Sabbathin levyjä.

Taannoisessa SiriusXM:n haastattelussa Judas Priest -laulaja Rob Halford korosti sitä, miten tärkeää bändille on se, että he tekevät koko ajan myös uutta materiaalia, eivätkä vain kierrä esittämässä vanhoja hittejään.

- Kun menemme esiintymään, ei sen ainoa syy ole nähdä upeita fanejamme vaan myös näyttää, mitä olemme tehneet, Halford kertoi ja sanoi, ettei levylle ole vielä ilmestymispäivää.

- Emme halua kiirehtiä. Mutta olemme erittäin iloisia ja itsevarmoja. Teemme hommia levy-yhtiömme ja promoottoreidemme kanssa, ja kun lopulta julkaisemme jotain, haluamme sen olevan hyvää ja huolellisesti suunniteltua.

Bändille olisi ehkä ollut helppo ratkaisu jatkaa edellisen albumin menestystä tekemällä Redeemer of Souls part II -albumi. Halfordin mukaan sellaista ei kuitenkaan edes harkittu.

- Mielestäni oli tärkeää tehdä toinen kokonaan itsenäinen albumi, joka seisoo tukevasti omilla jaloillaan. Aivan niin kuin aiemmatkin levym,me. 

Kuuntele Redeemer of Souls -albumin nimikkokappale alta.

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat