Kuva: AOP

Britanniassa menee lujaa - Von Hertzen Brothers -solisti jarruttelee muuttopuheita

29.04.2015 13:30 - Eeva Rajala

Von Hertzen Brothersin ympärillä on ollut paljon kiinnostusta nimenomaan Britanniassa. Muuttaminen ulkomaille on mahdollista.

Tällä viikolla Länsiväylä kirjoitti, että Mikko von Hertzen on harkinnut jo vuosia Britanniaan muuttamista. Yhtyeen ympärillä on ollut paljon kiinnostusta nimenomaan Britanniassa. Mikko toppuuttelee Radio Cityn haastattelussa muuttopuheita.

- Se oli ehkä vähän turhan korostetusti siinä jutussa. Pari vuotta sitten, kun ruvettiin tekemään Briteissä hommia ja siellä alkoi mennä tosi hyvin, niin oli puhetta ilmassa, että minun pitäisi olla siellä enemmän ja minun pitäisi ehkä jakaa aikana Suomen ja Britannian välillä, von Hertzen selventää.

Muusikko kertoo, että asiat liikkuvat yleensä eteenpäin silloin, kun itse on paikalla ja saa itse laittaa asioihin vauhtia. Mikon mukaan muuttamisidea on ollut ilmassa, mutta siitä jo vähän aikaa. Nykyään Britanniassa on jo sellainen tilanne, ettei muuttamiselle enää ole hirveästi tarvetta.

- Kyllä minä siellä käyn paljon. Varsinkin nyt, kun uusi levy on tullut ulos, niin minua kutsutaan erilaisiin gaaloihin ja illallisille ihan vain verkostoitumisen kannalta. Varmaan tulee käytyä siellä paljon, mutta kodin muuttaminen sinne tuntuu aika epätodennäköiseltä. On se mahdollista, mutta ei juuri nyt ole sellainen fiilis, Mikko summaa.

Kilpailut

Uusimmat