Kuva: AOP

Bändit ympäri maailman vastustavat Donald Trumpia: 30 päivää, 30 ivailukappaletta!

17.10.2016 15:45 - Senja Rapila

Joka päivä kuukauden ajan netissä julkaistaan yksi presidenttiehdokasta vastustava, ivaileva kappale - eikä Trump ole asiasta mielissään.

Nettiin on ilmestynyt sivusto www.30days30songs.com, jolle ilmestyy joka päivä Amerikan presidenttiehdokas Donald Trumpia vastustavia ja ivailevia kappaleita. Sivusto on suora kannanotto sille, että amerikkalaisten täytyisi äänestää Hillary Clintonia, ei Donald Trumpia.

Sivustolla esitellään päivittäin uusi kappale, sen esittänyt artisti ja artistin mielipide Trumpista presidenttiehdokkaana. Lisäksi sivustolta on katsottavissa jokaisen kappaleen sanoitukset.

Alla poimintoja kappaleiden sanoituksista: 

"Donald do you come in?
Donald do you copy?
Donald do you read?
Donald you’re breaking up...

He’ll take the Baltics, And Park Avenue
I’ll sell him Boardwalk
And there’s nothing you can do."


"He doesn't care about you 
And he doesn't care about me
He just wants his terrible reality show back on NBC."

"You best believe it’s the silent majority— And if you don’t vote it’s on you—not me.
It’s the same old lie told from the dawn of time."

"I never had to learn to love her like I learned to love the bomb,
She just came along and started to ignore me,
But as we waited for the big one and I started singing her my songs"

"He ovat kuin pieniä perunoita"

Ensimmäisen päivän kappaleen on tehnyt Death Cab for Cutie. Kappale kantaa nimeä Million Dollar Loan eli miljoonan dollarin laina. Kun Trumpilta kysyttiin erään haastattelun yhteydessä kappaleesta, oli hänellä siihen erikoinen mielipide.

- En ole kuullut sitä, mutta olen kuullut, että se on kamala. Todella kamala, kamala kappale. Kukaan tuntemistani ihmisistä ei ole koskaan kuullut näistä tyypeistä, koska heillä ei ole lainkaan talenttia. Ei lainkaan. Pieniä perunoita, jos minulta kysytään. Ja tuon bändin nimi? He ovat vain pelkkiä luusereita, Trump on kommentoinut bändin tekemää kappaletta Fox Newsille.

Myös amerikkalaisbändi Franz Ferninand on ottanut julkisesti kantaa tämän vuoden presidentinvaaleihin. He julkaisivat kappaleen Demagogue.

Tällä hetkellä listalla mennään päivässä seitsemän, joten kappaleita on tulossa vielä melkoinen liuta. Voi olla, että viimeisten päivien aikana nähdään myös Amerikan suurimpien artistien kannanottoja.

Voit kuunnella kaikki kappaleet 30 Days, 30 Songs kampanjasivuilta.

Lue myös: "Hänen rintansa ovat surkeat" - 5 typerintä kommenttia, jotka Donald Trump on sanonut julkkisnaisista

Lue myös: Trumpin ja Clintonin koomisesta "vaaliväittelyvideosta" älytön hitti - jo 46 miljoonaa katsojaa

Lue lisää aiheesta donald-trump

Marvel-tähti näyttelee Donald Trumpia tulevassa elokuvassa Donald Trump tapasi Kanye Westin - esitti päin naamaa tylyn arvion räppärin presidenttihaaveista Elon Musk järjesti äänestyksen - Donald Trump pääsi takaisin Twitteriin Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat