Kuva: AOP

My Chemical Romance tekemässä paluun? Julkaisi mystisen videon somessa

21.07.2016 11:15 - Iiro Myllymäki

23.9. tulee olemaan merkittävä päivä bändin faneille.

Yhdysvaltalainen rock-bändi My Chemical Romance on saanut fanit innostuksen valtaan uudella päivityksellään Twitterissä ja Facebookissa. Bändi on jakanut sosiaalisessa mediassa noin puoli minuuttia kestävän videon, jossa nähdään liehumassa valkea lippu. Lippuun on printattu yhtyeen uusi logo, joka on nyt vaihdettu bändin sosiaalisen median sivujen profiilikuvaksi. Videon lopussa näkyy päivämäärä 23.9.2016, joka mahdollisesti viittaa uuden musiikin julkaisemiseen.

My Chemical Romance ilmoitti hajoamisestaan vuonna 2013 ja on ollut Twitterissä aktiivinen viimeksi huhtikuussa 2015. Bändin keulahahmo Gerard Way kirjoitti hajoamisesta ilmoittavassa tiedotteessa seuraavasti:

”Olimme loistokkaita. Tunsin sen jokaisessa esiintymisessämme jopa ilman ulkoista vahvistusta. Ja kaikki ne asiat, jotka tekivät meistä upeita olivat juuri ne asiat, jotka tulisivat koitumaan lopuksemme.”

Yhtyeen fanit ovat ottaneet uuden videon suurella innolla vastaan. Facebookissa video on kerännyt jo 200 000 tykkäystä ja noin 50 000 kommenttia.

Lue myös: Alice Cooper Gunnareiden paluusta: "Minulla oli tunne siitä, että se tulee tapahtumaan"

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat