Kuva: Fotolia

Suomalaisfanin tatuoinnit päätyivät KISSin Facebook-sivulle - katso

12.11.2015 11:02 - Reija Saarinen

Kun Samuli Väänänen päätti tatuoida käteensä kasan KISS-aiheisia kuvia, ei hän varmasti osannut odottaa moista lopputulosta.

Musiikkitoimittajana työskentelevä Samuli Väänänen on kovanluokan KISS-fani, jonka fanitus alkoi jo 10 vuoden iässä. Kuluneiden vuosien aikana herra on nähnyt yhtyeen livenä seitsemän kertaa. 

- Vaikka diggailen toki kaikenlaista musiikkia, niin KISS on kyllä yksi niistä isoista diggailukohteista, jonka takia rupesin musiikkia kunnolla fanittamaan, Väänänen kertoo Radio Citylle.

Hiljattain Väänänen päätti ikuistaa suosikkiyhtyeensä jäsenet käteensä tatuointien muodossa. Idea kyseiseen kuvaan tuli aikoineen myynnissä olleista siirtokuvista, joista jokaiselle löytyi oma paikkansa miehen käsivarresta.

- Mulla on ennen näitä ollut yks KISS-tatuointi, sellanen aika pieni. Nämä uudet kuvat on siis sellaiset, jotka tulivat alunperin vuonna 77 KISS ALIVE II -levyn välissä leikkitatuointeina. Olen aina haaveillut siitä, että ottaisin nuo oikeasti, kun en ole koskaan nähnyt kenenkään niin tehneen.

Lopputulos on mitä ilmeisemmin onnistunut, sillä kuva kyseisestä tatuoinnista on päätynyt myös KISSin omalle Facebook-sivulle.

Jos kuva ei näy alla, katso se täältä.


Kilpailut

Uusimmat