Vastaveto räjähtäville Samsungeille? Venäjällä markkinoille räjähdykset kestävä puhelin

23.10.2016 10:00 - Teknavi / Markus Lehtiniitty - mobiili.fi

Uskotko joutuvasi räjähdykseen? Vaihda puhelimesi malliin, joka kestää sen.

Älypuhelinten räjähdykset ja tulipalot ovat olleet viime aikoine poikkeuksellisen paljon esillä, kun Samsungin uutuuspuhelin Galaxy Note 7 jouduttiin vetämään pois myynnistä räjähdysvaaran takia. Kohusta on nyt tullut erikoinen markkinointikikka venäläiselle Zavod Goreltex -yritykselle, joka on tuonut markkinoille uutuuspuhelimensa. Puhelimen luvataan nimittäin olevan räjähdyksiä kestävä. 

Yrityksen CTG-ST-puhelin on sertifioitu räjähdyksen kestäväksi, mutta muuten teknisesti kyse on perustason puhelimesta. Ominaisuuksia ovat 2,2 tuuman näyttö 240×320 pikselillä, MediaTekin MT6260A-järjestelmäpiiri, kolmen megapikselin kamera, muistikorttipaikka, 2.5G-yhteydet sekä 2 500 milliampeeritunnin akku.

Puhelin on myös pölyn- ja vedenkestävyydeltään IP67-sertifioitu eli se kestää ainakin upotuksen veteen 30 minuutiksi metrin syvyyteen. Lisäksi puhelin on pehmustein varustettu ja kestää myös pudotukset. Hinta ei ole tiedossa.

Kukaan ei ole vain tainnut miettiä sitä, mitä iloa on räjähdyksen kestävästä puhelimesta, kun kerran puhelinta kädessään pitävä käyttäjä ei yleensä ole räjähdyksen kestävä. 

Lue myös: Varokaa Apple ja Samsung: Kiinalainen OnePlus 3 on hintaansa parempi älypuhelin

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat