Kuva: AllOverPress

Jalkapallon EM-pelaajilla huimia autoja - mikä on suosikkisi?

20.06.2016 17:45 - Joose Koskiranta

Talleista löytyy Lamborghineja, Rolls Roycejä ja Ferrareita.

Jalkapallon supertähdet ovat pallotaitojensa ohella myös rikkaita. Se näkyy luksus-kelloissa, komeissa taloissa sekä kalliissa autoissa. Pelaajien autotalleista löytyykin tunnettuja merkkejä kuten Lamborghini, Porsche, Ferrari ja Bentley.

Euroman listasi EM-joukkueiden pelaajien autot. Mikä on oma suosikkisi?

Dimitri Payet, Ranska

Payet on ollut yksi Ranskan suurimmista valopilkuista tähän asti. Hänellä menee myös hyvin kentän ulkopuolella. Payetin autotallissa komeilee muun muassa keltainen Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce. 750 hevosvoiman turvin 29-vuotiaan West Ham -pelaajan menopeli on yksi EM-kisojen vahvimmista. 

Cristiano Ronaldo, Portugali

Ei tule varmastikaan yllätyksenä, että Portugalin megatähdellä on laaja autokokoelma. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Ronaldo omistaa valkoisen Ferrari 599 GTO:n, joita on valmistettu ainoastaan 599 kappaletta. Lisäksi mies omistaa muun muassa Range Roverin, Porsche 911:n ja Rolls Royce Phantomin.

Zlatan Ibrahimovic, Ruotsi

Länsinaapurimme kuningas Zlatania ei voi unohtaa tältä listalta. Yksi Ibrahimovicin lukuisista autoista on 887 hevosvoiman Porsche 918 Spyder. Sen lisäksi hänellä on muun muassa Volvo, jota hän on kutsunut maailman turvallisimmaksi autoksi. 

Graziano Pelle, Italia

Italian ja Southamptonin maalitykin hallusta löytyy hieman tavanomaista poikkeava kaara, nimittäin englantilainen Morgan Aero 8. Pelleltä löytyy myös punainen Ferrari FF, mutta harvinaisempi Aero ansaitsee erityismaininnan.

Alexander Kokorin, Venäjä

Venäjän ja Zenitin hyökkääjä näyttää pitävän autoista. Hän poseeraa useissa Instagram-kuvissaan Lamborghinien ja Bugattien kanssa. 

Lisäksi Kokorinin autotallista löytyy mattamusta Mansory G-Couture, joka on ilmeisesti rakennettu Mercedes G55 AMG:n pohjalta. 

Marko Arnautovic, Itävalta

Arnautovicillä autotallissa on muun muassa punainen Bentley Continental GT, valkoinen Mercedes C63 AMG ja puna-musta BMW X6M Mansory. Bemari on käynyt tuunattavana saksalaisessa autoverstas Mansoryssä, minkä ansiosta sen pellin alla murisee 670 hevosvoimaa. 

Lue myös: Jalkapallon EM-kisojen villeimmät hiustyylit - "Miten tukka pysyy noin pelin ajan?"

Lähde: Euroman

Kilpailut

Uusimmat