Kuva: AOP

Maailman parhaan nyrkkeilijän isä uskoo: "Hän palaa vielä kehään"

27.09.2016 11:30 - Mika Parikka

Floyd Mayweatherin Jr:n isä on vakaasti sitä mieltä, että hänen poikansa palaa kehään rikkomaan maailmanennätyksen.

Uransa vuonna 2015 lopettanut, kahdeksan maailmanmestaruutta eri painoluokissa voittanut Floyd Mayweather Jr. nauttii tällä hetkellä uransa hedelmistä. Hän lopetti uransa voittamattomana uskomattomilla tilastoilla. Mayweather otteli ammattilaisena 49 kertaa, joista hän voitti tyrmäyksellä 26 kertaa. Hän ei hävinnyt kertaakaan. 

Nyrkkeilyrintamalta kuuluu kuitenkin nyt kummia, kun Mayweatherin isä, joka myös valmensi poikaansa, on kertonut uskovansa Mayweather Jr:n palaavan kehään - ainakin vielä kerran. Motiivina on Mayweather Sr:n mukaan maailmanennätys, jonka hänen poikansa jakaa tällä hetkellä legendaarisen nyrkkeilijän Rocky Marcianon kanssa. Vielä yhdellä voitolla Mayweather Jr. rikkoisi ennätyksen.

Vaikka Mayweather Jr. on vannonut lopettaneensa ja keskittyvänsä etsimään uusia talentteja promootiofirmaansa, hänen isänsä uskoo paluun kehään tapahtuvan todennäköisesti vuonna 2017. 

Mayweather Jr. on jo 39-vuotias, joten vastustaja tulisi hänen isänsä mukaan valita tarkasti. Koko maailma haluaisi varmasti nähdä tämän tapahtuvan.

Lähde: Boxing Scene

Lue myös: Klitshkon manageri: Tyson Fury dopingtestiin ennen ottelua!

Kilpailut

Uusimmat