Radio Cityn Juha Valvio ehdolla vuoden toimittajaksi

28.02.2017 14:27 - Mikko Räsänen

Radiomaailman parhaat palkitaan maaliskuussa RadioGaalassa.

Suomen kaupalliset radiot palkitsevat parhaat tekijänsä ja ohjelmansa vuosittaisessa RadioGaalassa. Tänään julkistettiin ehdokkaat palkinnonsaajiksi. Ehdokasasettelu kertoo, että viime vuosi ollut Radio Citylle hyvä. Cityn iltapäivää vetävä Juha Valvio on ehdolla vuoden radiotoimittajaksi. Hän otti nöyrän iloisena vastaan tiedon ehdokkuudestaan.

- Kuudetta vuotta kun tekee yhden miehen voimin iltapäiväohjelmaa viisi päivää viikossa niin tosi hienoltahan se tuntuu, että gaalan tuomaristo arvostaa tehtyä työtä, Valvio kertoo.

Yksi syy menestykseen saattaa olla, että Valviolla on niin intohimoinen suhde Radio Cityyn ja siellä työskentelemiseen.

- Radio City suomen vanhimpana kaupallisena radiona perinteineen velvoittaa panostamaan 110 prosenttia joka päivä, Valvio kertoo.

Valvion ehdokkuuteen ovat varmasti vaikuttaneet hänen taitonsa haastattelijana. Hän on nimittäin yhtä kotonaan niin tavallisten ihmisten kuin maailmantähtien kanssa ja pystyy siirtymään sujuvasti kevyistä viihdeaiheista vakaviin yhteiskunnallisiin puheenaiheisiin. 

- Jokainen tehty haastattelu on omalla tavallaan erikoinen ja on hienoa, että tämän työn kautta pääsee tekemään todella monipuolisesti asioita, Valvio kertoo ja mainitsee yhden hänen viime vuoden kohokohdakseen syksyisen matkan Lontooseen, missä Valvio tapasi Bon Jovin.

Radio Cityn kannalta hienon ehdokasasettelun täydensi se, että kanavan soittamasta musiikista vastaava Bauer Median musiikkipäällikkö René Mäkinen on ehdolla vuoden musiikkipäälliköksi. Myös kaupallisella puolella City on onnistunut, sillä viime syksynä DNA:n Radio Cityllä tekemä Sportmixin kuukauden haltuunotto on ehdolla vuoden asiakaspromootioksi ja Citynkin taajuudella elokuussa kuultu Suomen suurimmat häät vuoden radiopromootioksi. Noidenkin promootioiden takana olevan Bauer Median luovan osaston vetäjä Juha Västi onkin ehdolla Vuoden radioammattilaiseksi Suomessa.

Lue myös: Valvion Kiss-muisto: "Detroit Rock Cityn kuuleminen ei unohdu koskaan"

Lue myös: Juha Valvio juoksi puolimaratonin: "Mitä pidempi matka, sen tyhmempi jätkä"

Kilpailut

Uusimmat