Kuva: Mikko Räsänen

Vantaalla nähtiin hurja tyrmäys - katso kuvasarja

06.10.2015 14:59 - Mikko Räsänen

Vantaan Korsossa järjestetyin Turpakeikka-illan komein tyrmäys nähtiin nyrkkeilyottelussa.

Vantaan Korsossa järjestettiin lauantaina järjestyksessään yhdeksäs Turpakeikka-kamppailutapahtuma. Illan aikana kehässä nähtiin yhteensä 14 ottelua, joissa lajeina oli niin nyrkkeily, vapaaottelu kuin thainyrkkeily. Illan dramaattisin lopetus nähtiin Toni Hynysen ja Jukka Kuisman välisessä nyrkkeilyottelussa.

Korson oma poika Hynynen oli kotiyleisön suosikki. Katsomo räjähtikin villiin kannustukseen, kun Hynynen sai perille iskun, joka laittoi Kuisman hetkeksi kanveesiin. Sen jälkeen alkoikin tapahtua. Ilmeisesti suosikkina otteluun lähtenyt Kuisma sisuuntui kanveesissa käymisestä niin, että lähti entistä suuremmalla sisulla antamaan samalla mitalla takaisin. Hynynen taas hyökkäsi jatkamaan hyvin alkanutta hyökkäystään. Lopputulos oli se, että kumpikin ottelija näytti unohtavan suojauksensa keskittyessään iskemään vastustajaa.

Kaksikko yritti lyödä toisiaan samaan aikaan. Kuisma onnistui kuitenkin väistämään Hynysen nyrkin, ja löi samalla täydellä voimalla hirvittävän pommin, joka jysähti suoraan Hynysen leukaan sillä seurauksella, että Hynysen jalat muuttuivat saman tien veltoiksi, hän kaatui maahan ja ottelu oli ohi. Katso kuvasarja tapahtuneesta alta.

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)

(kuva: Mikko Räsänen)


Kilpailut

Uusimmat