Kuva: AOP

Aleksi Valavuorelta julkinen anteeksipyyntö: "Minä olen tehnyt virheen - ei kukaan muu"

26.10.2016 10:33 - Rea Tallgren

Valavuori hämmensi nettikansaa viime yönä twiittamalla, että hänen edustamaansa Espoo United -seuraan ei homoja palkata.

Aleksi Valavuori kohahdutti viime yönä twiiteillään, joissa hän ensin arvosteli Lidlin maitokampanjasta noussutta kohua. Hänen mukaan kampanjasta loukkaantuneen täytyi olla ´"puuterikuorrutettu glitteri-rimppakinttuhintti". Lisäksi hän totesi, ettei hänen edustamaansa seuraan "homoja palkata". Lue alkuperäinen uutinen aiheesta tästä

Valavuori ei suostunut aamulla kommentoimaan asiaa Cityn Aamulle, vaan totesi naureskellen kommentoivansa asiaa myöhemmin. 

Mies on nyt julkaissut julkisen anteeksipyynnön. Hänen mukaansa glitterhinteistäkin puhuva päivitys kyseessä oli alunperin hänen homoystävänsä päivitys, ja Valavuori halusi omien sanojensa mukaan katsoa, miten siihen suhtauduttaisiin hänen julkaisemanaan.

Kommentti homojen palkkaamisesta puolestaan oli hänen mukaansa huumoria. 

"Kuvittelin, että vitsini paistaisi läpi, eikä kukaan voisi oikeasti kuvitella, että olen noin typerä", mies kirjoittaa. 

"Tarkoitukseni oli vilpittömästi edesauttaa avointa keskustelua huumorin saattelemana, mutta epäonnistuin tässä nyt pahasti. Lupaan ottaa opikseni ja korjata tyylilajiani tulevaisuudessa", hän selittää. 

Mies korostaa vielä, että virhe oli yksin hänen. 

"Minä olen tehnyt virheen, ei kukaan muu. Seuramme parissa työskentelee eri tavoin seksuaalisesti suuntautuneita henkilöitä ja olen todella pahoillani aiheuttamastani mielipahasta", hän summaa. 

Lue anteeksipyyntö tästä

Kilpailut

Uusimmat