Kuva: AOP

Näyttelijä suhteestaan tuhansia naisia hurmanneeseen Gene Simmonsiin: "Unelmoin olevani erityinen"

21.02.2017 13:45 - Senja Rapila

Pulmuset ja Sons of Anarchy -televisiosarjoista tuttu näyttelijätär Katey Sagal on paljastanut, että hänellä oli on-off -suhde 43 vuotta sitten KISS-legenda Gene Simmonsin kanssa.

Katey Sagal, 63, on tullut monille tutuksi Pulmuset sekä Sons of Anarchy -televisiosarjoista. Ennen näitä hän oli kuitenkin vain parikymppinen tarjoilija Santa Monicasta, joka vain haaveili näyttelijänurasta. 

63-vuotias Sagal on nyt kirjoittanut elämänkertakirjan ja paljastaa siinä muun muassa viettäneensä kiihkeän yön KISS-yhtyeen keulahahmon Gene Simmonsin kanssa 43 vuotta sitten, kun yhtye ei ollut vielä niin suuressa suosiossa.

Ennen rooliaan Pulmusissa hän oli vain 20-vuotias, laulava tarjoilija, kun eräänä päivänä KISS-yhtye käveli hänen työpaikalleen paikalliseen ravintolaan meikit kasvoillaan.

"Gene oli hyvin outo"

Sagal kertoo, että Simmons flirttaili hänelle sen jälkeen, kun hän oli tehnyt työnsä ja laulanut tälle. Ilta päättyikin lopulta siihen, että kaunotar vei maalikasvoisen Simmonsin kotiinsa, sillä tämä oli Sagalin muistelmien mukan "hyvin suostutteleva".

- Ajattelin, että Gene oli hyvin outo, hän kirjoittaa muistelmissaan Fox Newsin mukaan.

- Mutta hän oli suloinen, ja hänellä oli paljon itsevarmuutta.

Sagal kuitenkin paljastaa, että rakastui kaksikon on-off -suhteen aikana palavasti mieheen, vaikka hän tiesikin tämän olevan suuri pelimies. Simmons onkin paljastanut, että hän on KISS-ajoillaan harrastanut seksiä jopa 4800 naisen kanssa.

- Unelmoin siitä, että minä olisin se erityinen, Sagal kirjoittaa.

Lähde: Fox News

Lue myös: Gene Simmons KISS-ajoistaan: "Harrastin seksiä jopa 4800 naisen kanssa"

Lue myös: KISS ei halua tehdä uutta levyä - "Ihmiset ovat päättäneet, etteivät halua maksaa asioista"

Kilpailut

Uusimmat