Kuva: Fotolia

Suomalaisjuontaja lipsautti vauvauutisen suorassa lähetyksessä: "Nyt pitää soittaa vaimolle"

06.04.2016 09:20 - Reija Saarinen

Tekevälle sattuu. Sen tietää myös Radio Cityn aamujuontaja.

Juontamisessa vaikeinta on puhuminen. Se on lause, jonka jokainen ammatikseen puhuja varmaankin voi allekirjoittaa. Puhumisen vaikeus johtuu tietenkin siitä, että aina tulee olla jotain sanottavaa, ja mieluiten järkevää sellaista. Sen lisäksi pitää osata kertoa asiansa niin, että se kiinnostaa kuulijaa.

Vaikeaa se on myös silloin kun tulee sanoneeksi jotain sellaista, mitä ei ehkä pitäisi sanoa. Näin kävi tänä aamuna suorassa radiolähetyksessä, kun Radio Cityn Ville Kinaret lipsautti iloisen vauvauutisen kaikelle kansalle ilman, että asiasta oli sen kummemmin vaimon kanssa puhuttu.

Asia tuli ilmi kesken normaalin Donald Trumpia käsittelevän spiikin, jonka tiimellyksessä Kinaret kertoi perheen kasvan toisella lapsella. Heti mokan tajuttuaan, Kinaret ilmoitti asiasta vaimolleen, joka onneksi antoi miehensä lipsautuksen anteeksi.

- Nyt hän tietää, että kaikki muutkin tietää. Laskettu aika on tosiaan syksymmällä, Kinaret kertoi.

Mielenkiintoista on kuitenkin se, että Kinaret todella tiesi raskaudesta ennen vaimoaan.

- Tiesin raskaudesta jo ennen vaimoa. Se johtuu siitä, että vaimo sanoi yhtenä päivänä, kun olin käynyt suihkussa, että haiset hielle. Epäilin, mutta vaihdoin kuitenkin paidan. Seuraavana päivänä olis sitten tilanne, että talonmiehen piti käydä vähän laittamassa paikkoja kuntoon. Oltiin sitten poissa kotoa ja kun tultiin kotiin, niin vaimo tuli eteiseen ja haisteli, että täällä haisee työmies. Soitin sitten sinne hallitukselle ja kysyin onko täällä käyty ja sieltä sanottiin, että kyllä on. Sanoin, että nyt teet testin, koska sulla on niin hyvä hajuaisti taas, että oot varmasti raskaana. Ja positiivinenhan se oli.

(kuva: Mikko Räsänen)

Kilpailut

Uusimmat