Kuva: AOP

USA ei ole koskaan nähnyt näin seksikästä presidentin vaimoa - alastonkuvat nousivat julki

09.11.2016 12:50 - Mikko Räsänen

Donald Trumpin tuoma muutos näkyy myös siinä, millaisen first ladyn Valkoinen talo saa. Melania Trumpin kaltaista naista ei talossa ole vielä nähty.

Kun Barrack Obama nousi presidentiksi kehuttiin otsikoissa myös hänen Michelle-vaimoaan ja ihailtiin tuoreen ensimmäisen naisen sanavalmiutta ja tyylikkyyttä. Vaikka Michelle Obama oli näyttävä nainen, niin Donald Trumpin vaalivoiton myötä Valkoinen talo saa sellaisen ensimmäisen naisen, mitä se ei ole vielä nähnyt. 

Trumpin Melania-vaimo on nimittäin entinen huippumalli. Hän on poseerannut useissa maailman tunnetuimmissa muoti- ja kauneuslehdissä kuten Ellessä, Voguessa ja Sports Illustratedissa. Melania eroaa aiempien presidenttien vaimoista myös siten, että aiemmat ensimmäiset naiset eivät varmasti ole juhlineet Playboy-bileissä, kuten Melania on tehnyt miehensä kanssa. Melania on myös malliurallaan poseerannut alastonkuvissa, jotka nousivat julkisuuteen nyt hänen miehensä vaalikampanjan aikana. 

Melania Trumpin 90-luvun alastonkuvat levisivät taannoin amerikkalaislehtiin. (kuva: AOP)

Entinen Playboy-malli Victoria Silvstedt, Donald Trump ja Melania Trump Playboy-bileissä. (kuva: AOP)

Asema.net julkaisi meemin, joka alleviivaa seksikkyyttä uhkuvan Melania Trumpin eroa aiempiin ensimmäisiin naisiin. Katso se täältä

Lue myös: Trumpin ero aiempiin presidentteihin näkyy yhdessä kuvassa - katso ja naura

Kilpailut

Uusimmat