Uusimmat

- Olen hieman väsynyt kuuntelemaan keskusteluja Larsista, koska hän teki jotain uniikkia. Kuunnelkaa nyt vaikka ...And Justice For Allia. Se on mahtavaa, Mario Duplantier kehuu.
Ranskalainen metalliyhtye konsertoi ensi vuonna The Circuksessa.
Gojira nähdään Helsingissä kesällä.
Gojiran laulaja-kitaristi Joe Duplantier kertoo haastattelussa mietteitään ranskalaisten mielenmaisemasta ja mm. siitä miksi Ranskassa ollaan töykeitä. Lisäksi Joe kertoo kuinka kiertueet ovat antaneet bändille perspektiiviä ja mitä Gojira on tehnyt eri tavalla kuin bändit yleensä. Haastattelu kuvattu 6.6.
Helsingissä juhlittiin Sonispheren tahtiin 28.5. Haastattelussa A Nameless Ghoul (Ghost B.C.), Joe Duplantier (Gojira) ja Bill Kelliher (Mastodon) muistelevat tilanteita joissa kuulivat ensimmäisen kerran Metallicaa ja Slayeria.
Sonispherea vietettiin tänä vuonna sateisessa ja koleassa säässä. Radio Cityn Reija Saarinen pääsi ensimmäistä kertaa Sonisphereen. Ensikertalaiselle festivaali tarjosi tuttua ja turvallista Metallicaa sekä uuden unohtumattoman kokemuksen Ghostin kanssa.
Hietaniemen uimarannalla järjestettävän Sonisphere Festivalin ohjelmisto on saatu nyt valmiiksi. Pääesiintyjä Metallican tähdittämän esiintyjäkattauksen kruunaa yhdysvaltalainen rocksuuruus Danzig.