Uusimmat

Sonata Arctican Tony Kakko kertoo SuomiRockin Artistitunti -ohjelman haastattelussa, että Tallulah-niminen kappale on yksi lauletuimmista karaokebiiseistä Suomessa.
Resident Evil -pelisarjan tuorein tulokas Village on toimiva kauhuseikkailu, joka ei kuitenkaan osaa varsinaisesti kauhistuttaa.
"Kesti vuosia tajuta, ettei minussa ole mitään vikaa", kuvailee Henri Laukka julman koulukiusaamisen seurauksia. 
Petrol Circus esitteli MP15-messujen erikoisimmat moottoripyörät. Japi Åström kertoi valikoimasta Henri Laukalle ja Veera Karhuvaaralle Radio Cityn asemapaikalla Messukeskuksessa.
MP15-messuilla esiteltiin myös pyöräilyn viimeisimpiä tuulia: sähköpyöriä! Niillä pääsee jopa 45 kilometrin tuntinopeutta. Mopoauto Oy:n Marko Kokko vieraili Radio Cityn messustudiossa Veera Karhuvaaran ja Henri Laukan vieraana.
Radio Cityn lähetystä tehtiin MP15-messujen aikaan Messukeskuksesta. Lauantaina Ville Kinaretin ja Henri Laukan vieraana oli osa Los Bastardos Finlandesesistä. Kuinka hyvä yleisö löytyy moottoripyörämessuilta?
Radio Cityn aamun Ville Kinaret ja viikonloppujen Henri Laukka haastoivat MP15-messujen promootiotytöt poseerauskilpailuun. Mikäpäs siinä, kuumaa hommaa!
Minna Jokinen teki epävirallisen naisten maailmanennätyksen kiertäessään maapallon moottoripyörällä 87 vuorokaudessa.