Uusimmat

HIFK tiedotti tiistaina verkkosivuillaan, että hyökkääjä Juho Keränen on sivussa loukkaantumisen vuoksi tämän hetken arvion mukaan noin neljä kuukautta.
HIFK tiedotti tänään ettei koeajalla ollut keskushyökkäjä Henrik Koivisto jatka joukkueen riveissä.
Veini Vehviläisen on torjunut alkukaudella kuin hurmiossa. Nuori kärppävahti on pelannut yhdeksän ottelua, joissa hänen selän taakse on isketty vain 10 kiekkoa.
HIFK:n Lennart Petrell saavuttaa illan liigakierroksella 500 ottelun rajapyykin. Petrell palkitaan saavutuksestaan ennen HIFK–TPS-ottelun alkua.
HIFK kohtaa tiistain CHL-kierroksella pakkovoiton edessä ruotsalaisseura Skellefteå AIK:ta vastaan.
Kärppien ja HIFK:n tasainen välieräsarja sai upean huipennuksen seitsemännessä kohtaamisessa. Kärpät eteni liigafinaaleihin, kun HIFK kaatui maalin erolla 2-1-lukemin. Kuuntele maalikooste!
Kärppien ja HIFK:n välieräsarjan viides ottelu huipentui jatkoaikatrilleriin. Sankariksi nousi ajassa 77:32 Kärppien ykkösketjun sentteri Mikael Ruohomaa. Osuman myötä oululaisjoukkue on enää voiton päässä finaalipaikasta.
Juha-Pekka Haatajan osuma ei siivittänyt HIFK:ta voittoon. Haatajan komea laukaus tasoitti ottelun 1-1:een kolmannen erän alkuminuuteilla. Kärppien sankariksi nousi jatkoerässä Mikael Ruohomaa. Lopputulos: Kärpät - HIFK 2-1je (0-0,1-0,0-1,1-0).