Uusimmat

Johnny Deppin läheinen lähde kertoo, että näyttelijä on jatkanut elämässään eteenpäin oikeustaistelun jälkeen ja keskittyy nyt vain muihin asioihin.
- Täytyy sanoa, että äärimmäisen mukava herrasmies. Maanläheinen, todella sellainen lämmin fiilis jäi kaverista, Jussi 69 kehuu Johnny Deppiä MTV:n haastattelussa.
- Vaikka ei tietäisikään Jeff Beckin tuotannosta juuri mitään, esitys tarjosi juuri sen, mitä muusikon henkilöbrändi lupaakin: legendaarista kitaransoittoa, kirjottaa Voice.fi:n toimittaja Riia Frost.
Miespuolinen valamies paljastaa aamuohjelmassa, miten tuomioon päädyttiin, ja miksi Amber Heardin lausunnot koettiin epäuskottavina.
Whitney Heard Henriquez oli yksi Amber Heardin todistajista oikeudenkäynnissä, jossa hän kertoi Johnny Deppin lyöneen heitä molempia.
Depp nähdään kitaristi Jeff Beckin konsertissa Helsingissä.
Deppin ja hänen ex-vaimonsa Amber Heardin välinen oikeudenkäynti on ollut vuoden suurimpia ilmiöitä. Eilen illalla valamiehistö antoi päätöksensä.
Johnny Depp on tehnyt näyttelijäntyönsä lisäksi uraa muusikkona. Hänen yllätysesiintymisensä taltioitui yleisön videoihin.