Uusimmat

Kärppien tsekkihyökkääjä nousi ratkaisijaksi CHL:n alkulohkon päätöskamppailussa Mountfield HK:ta vastaan. SM-liigan puolella maalitili on kuitenkin vielä avaamatta.
Champions Hockey Leaguen pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparit arvottiin tänään Helsingissä.
Veini Vehviläisen on torjunut alkukaudella kuin hurmiossa. Nuori kärppävahti on pelannut yhdeksän ottelua, joissa hänen selän taakse on isketty vain 10 kiekkoa.
Kärpät, TPS ja Tappara voittivat ottelunsa tiistain CHL-kierroksella. HIFK puolestaan kärsi rökäletappion kotikentällä, JYP jäi nollille ja hävisi Sveitsissä.
Kärpät varmisti CHL:n jatkopaikan, kun tsekkiläisseura Mountfield HK taipui Raksilassa lopulta 3-2-lukemin. Ottelun jälkeen haastattelussa kärppäkapteeni Atte Ohtamaa.
Kärpät voitti tiistain CHL-kierroksella tsekkiläisseura Mountfield HK:n 3-2-lukemin. Voiton myötä varmistui oululaisseuran jatkopaikka, vaikka päätöskierros on vielä pelaamatta.
SM-liigan kärkipaikalle lauantaina palannut kärppälauma kohtaa tiistain CHL-kierroksella tsekkiläisseura Mountfield HK:n.
Kärpät haki torstain liigakierroksella 4-2-vierasvoiton Hakametsästä Tapparan vieraana. Voitto nosti oululaisseuran takaisin Liigan kärkipaikalle. Kuuntele maalikooste!