Uusimmat

Ari Väntäsen kirjoittama Razzle – Hanoi Rocks -legendan tarina on nyt julkaistu Like-kustantamon kautta.
Lenny Kravitz kertoo tulevasta omaelämäkerrastaan.
Kirjan nimi tuli kuuluisasta Big 4 -ryhmästä.
Viimeinen Atlantis -kirja jakaa samannimisen Stam1na-levyn maailman.
Selviytymisopas on Madventures-kaksikko Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin kirjoittama - yhtäaikaisesti kevyt ja vakava - tietopaketti muuttuvasta maailmantilanteesta, jossa mm. teknologista kehitystä ei voi estää. Pelottaako maailmankolkkia varsin paljon nähneitä miehiä tulevaisuus? Kuuntele.
Hanoi Rocksista ja soolouraltaan tuttu lauluntekijä-kitaristi Andy McCoy soittaa Pelle Miljoona Oy:n 40-vuotisjuhlakiertueella. Andystä kertova viimeisin kirja Andy - Rock N Roll Star julkaistiin myös hiljattain.
'Bändikirja' on tuoreen kirjan nimi, jossa sanansa sanoo 26 bändiä ja 10 musiikkibinseksen ammattilaista sen suhteen, kuinka tuoretta bändiä lähdetään viemään eteenpäin. Jukka Jylli tunnetaan mm. Kingston Wall -basistina, sekä toimii freelancer-muusikkona. Peter Aulén on tehnyt kirjoitustyön ohella bändihommia, joiden läpimurto on jäänyt toistaiseksi tapahtumatta.
Mokoma-yhtyeen keulakuvana tunnettu Marko Annala vieraili Cityn päivässä. Annala on julkaissut hiljattain toisen romaaninsa Paasto, sekä tänä vuonna uuden albumin julkaissut bändi jatkaa kiertuetta tällä viikolla päättyen joulukuussa.