Uusimmat

HPK voitti Kärpät maalein 1-0.
Kärppien Ville Leskinen johtaa ennen kuudetta finaalia playoffien maali-ja pistepörssiä tehoilla 7+7. Erikoista Leskisen tilastoissa on se, että osumista peräti neljä on syntynyt vastustajan pelatessa ottelun lopussa ilman maalivahtia. Kuuntele haastattelu!
Radio Cityn Kiekkoradion haastattelussa HPK-hyökkääjä Robert Leino kertoo tunnelmia kuudennen finaaliottelun alla. Kärpät johtaa ottelusarjaa 3-2-lukemin. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa, joten sarja on tänään ensimmäistä kertaa katkolla.
Ottelu päättyi Kärpille maalein 2-0.
HPK-hyökkääjä Janne Tavi on iskenyt finaalisarjassa jo kolme täysosumaa, mutta maanantaina hänenkin ruutinsa oli märkää. Kerho jäi nollille ja on torstaina kotikaukalossaan pakko voiton edessä. Kärpät voitti viidennen finaalin 2-0-lukemin.
Kärppävahti Veini Vehviläinen torjuin playoff-kevään neljännen nollapelinsä, kun HPK kaatui Raksilassa 2-0-lukemin. Iltaa sävyttivät useat huippupelastukset kuin myös rouvafortunan suosiollinen avustus. Kärpät johtaa finaalisarjaa 3-2-lukemin.
Kärppien nelosketjun laituri iski uransa tärkeimmän osuman, kun hän karkasi ottelun toisessa erässä läpiajoon. Harhautuksessa kiekko karkasi, joka hämäsi täydellisesti HPK-vahti Emin Larmin. Kärpät on enää voiton päässä Suomen mestaruudesta.
Kärpät otti maanantaina kolmannen kiinnityksen Kanada-maljaan, kun HPK kaatui Raksilassa 2-0-lukemin. Radio Cityn haastattelussa kärppäpuolustaja Mikko Niemelä.