Uusimmat

Suomen A-maajoukkue pelaa Euro Hockey Tourin Channel One Cupissa Prahassa ja Moskovassa 13.-17. joulukuuta 2017.
Suomen A-maajoukkueella on kokoonpanossaan neljä ensikertalaista 13.-17.12.2017 Moskovassa pelattavassa Euro Hockey Tourin Channel One Cupissa.
Leijonien päävalmentaja siirtyy ensi kaudella Jokereiden peräsimeen.
Radio Cityn Kiekkoradiossa kuultiin torstaina Leijonien päävalmentaja Lauri Marjamäen kuulumiset. Maajoukkueen valmennusjohto katsastaa parhaillaan pelaajia Etelä-Koreassa pelattaviin Olympialaisiin sekä kevään MM-kisoihin.
Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Kari Jalonen on nimennyt neljä tamperelaispelaajaa marraskuun alussa pelattavaan Karjala-turnaukseen. Tapparasta joukkueessa ovat mukana Juha Metsola, Tuukka Mäntylä ja Olli Palola. Tommi Kivistö mahtui mukaan Ilveksestä.
Jaakko "Jaska" Savolahti treenasi Suomen lacrosse-maajoukkueessa, eli terveellisesti ja oli tehokas, kunnes flunssa alkoi vaivata. Se vaivasi seuraavat 2,5 vuotta, kunnes syy oireille selvisi. Nyt Jaska kertoo muille, miten käy, ellei kuuntele omaa kehoaan. Unella on suurempi merkitys hyvinvoinnille, kuin uskoisikaan. Savolahti on yksi puhujista Simply Health Talks -tapahtumassa syyskuussa. Katso lisää osoitteesta simplyhealthtalks.com. Jaska Savolahti Paikallisen vieraana tiistaina 16.9.2014.