Uusimmat

Kärppävahti Veini Vehviläinen torjuin playoff-kevään neljännen nollapelinsä, kun HPK kaatui Raksilassa 2-0-lukemin. Iltaa sävyttivät useat huippupelastukset kuin myös rouvafortunan suosiollinen avustus. Kärpät johtaa finaalisarjaa 3-2-lukemin.
Radio Cityn Kiekkoradion haastattelussa jälleen kerran hyvän ottelun kärppämaalilla pelannut Veini Vehviläinen.
Jääkiekkolehti ja Liiga ovat valinneet lokakuun parhaaksi pelaajaksi Kärppien maalivahti Veini Vehviläisen.
Veini Vehviläisen on torjunut alkukaudella kuin hurmiossa. Nuori kärppävahti on pelannut yhdeksän ottelua, joissa hänen selän taakse on isketty vain 10 kiekkoa.
Kärpät nappasi kauden ensimmäisen täyden pistepottinsa, kun HPK kaatui Raksilassa 4-0-lukemin. Oululaisten maalilla nollapelin torjui Veini Vehviläinen. Kuuntele ottelun jälkeiset tunnelmat!
Kärppien tuki ja turva playoffeissa löytyi maalin suulta. 21-vuotias Veini Vehviläinen pelasi kuin hurmiossa ja oli kiistatta tärkein yksittäinen tekijä kärppäjoukkueen matkalla mestaruuteen.
Kärpät aloitti finaalisarjan 3-0-kotivoitolla Tapparasta. Kotijoukkueen maalilla playoff-kevään ja samalla uransa toisen nollapelin torjui Veini Vehviläinen. Kärppävahti jakoi ottelun jälkeen kiitosta koko joukkueen puolustuspelille.
Radio Cityn Kiekkoradion haastattelussa kärppävahti Veini Vehviläinen, joka esitti illan liigakierroksella yhden playoff-kevään upeimmista torjunnoista.