Uusimmat

HIFK on tehnyt kevääseen 2021 ulottuvan sopimuksen alkukauden SHL:ssä pelanneen hyökkääjä Ville Leskisen kanssa.
Kärppien Ville Leskinen johtaa ennen kuudetta finaalia playoffien maali-ja pistepörssiä tehoilla 7+7. Erikoista Leskisen tilastoissa on se, että osumista peräti neljä on syntynyt vastustajan pelatessa ottelun lopussa ilman maalivahtia. Kuuntele haastattelu!
Runkosarjan ylivoimaisesti voittanut Kärpät on enää yhden voiton päässä välieräpaikasta. Voitot ovat tulleet lopulta vahvan rutiinin kautta, eikä joukkueen ole vielä tarvinnut venyä parhaimpaansa.
Kärppähyökkääjä viimeisteli tiistaina kaksi täysosumaa ja nousi Liigan pistepörssin kärkipaikalle (24+22). Lukemat ovat Leskisen yhden kauden maali- ja piste-ennätys.
Ville Leskinen sai kunnian toimia keskiviikon liigakierroksella Kärppien kapteenina. Tilaisuus avautui, kun sekä Atte Ohtamaa ja Lasse Kukkonen olivat illan ottelusta sivussa. Kärpät palasi voittokantaan 5-1-kotivoitolla KooKoota vastaan.
Kärppien tahmea startti ei kostautunut keskiviikon liigakierroksella. Ottelu päättyi lopulta vakuuttavaan 6-1-voittoon Kouvolan Kookoosta. Haastattelussa kärppähyökkääjä Ville Leskinen.
Radio Cityn Kiekkoradion haastattelussa tällä viikolla Leijonissa debytoiva kärppähyökkääjä Ville Leskinen. "Lese" juttelee avoimesti uran vaikeista vaiheista ja siitä kuinka ne ovat kasvattaneet häntä ihmisenä ja pelaajana.
Kärppähyökkääjä Ville Leskinen (2+0) viimeisteli tiistain liigakierroksella kaksi maalia Tampereen Ilvestä vastaan. Samalla rikkoontui yhden kauden maaliennätys. Leskinen on merkkauttanut 33 ottelussa yhteensä 17 täysosumaa!