Kuva: Jiri Halttunen

CHL:n pudotuspeliarvonta perjantaina - Kohtaavatko Tappara ja JYP heti?

12.10.2017 15:43 - Joonas Hepola - Luettu 114 kertaa

Champions Hockey Leaguen mestari on selvillä helmikuun alussa.

Champions Hockey Leaguen pudotuspelikaavio arvotaan huomenna perjantaina Helsingissä klo 13. Arvonnassa määräytyy ensimmäisen playoff-kierroksen otteluparit, mutta samalla myös valmistuu koko kaavio finaaliin saakka.

Arvonnassa alkulohkojen voittajat muodostavat yhden arvontakorin ja lohkokakkoset toisen. Ensimmäisellä kierroksella vastakkain ovat yhden lohkon voittajan ja toisen lohkon kakkosen väliset kamppailut.

Saman alkulohkon joukkueet eivät voi kohdata ensimmäisellä kierroksella, mutta myöhemmin kyllä. Samasta maasta tai liigasta tulevat joukkueet voivat olla vastakkain.

Näin ollen on mahdollista, että alkulohkonsa voittanut Tappara voi kohdata oman lohkonsa toiseksi sijoittuneen JYPin heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. 

Suomalaisseurojen lisäksi playoff-peleihin tiensä selvittivät lohkonsa kakkoset tšekkiläiset Kometa Brno, Ocelári Trinec ja Bílí Tygri Liberec, sveitsiläiset SC Bern ja ZSC Zürich Lions, ruotsalainen Brynäs IF. Sekä lohkonsa voittajat Malmö Redhawks (Ruotsi), EV Zug (Sveitsi), Adler Mannheim (Saksa), Växjö Lakers (Ruotsi), Nottingham Panthers (Englanti), Red Bull Munich (Sveitsi) ja Frölunda Indians (Ruotsi).

KalPan, TPS:n ja HIFK:n CHL-kausi päättyi alkulohkoon. 

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat