Kuva: AOP

SaiPa huokuttelee katsojia hyväntekeväisyystempauksella

12.10.2017 14:11 - Joonas Hepola

Voittoputkessa oleva SaiPa hakee parannusta alhaiseksi jääneisiin yleisömääriin hyväntekeväisyystempauksen avulla. Keskiviikkona ottelua seurasi paikan päällä vain 2905 silmäparia.

SaiPa jatkoi voittoputkeaan, kun Vaasan Sport kaatui keskiviikon liigakierroksella lopulta voittolaukauskilpailun jälkeen 3-2-lukemin. Keskiviikon ottelua oli paikan päälle saapunut seuraamaan 2905 katsojaa. SaiPan virallinen keskiarvotavoite on 3500. Lukema on ylittynyt vain kauden avauksessa KooKoota vastaan (4021).

Tämän johdosta SaiPan pelaajat ja muu henkilöstö ovatkin nyt luvanneet lahjoittaa valitsemiinsa kohteisiin haluamansa summan rahaa tai muita lahjoituksia, mikäli lauantaiseen SaiPa-Lukko -otteluun saapuu Kisapuistoon yli 4000 katsojaa.

- Kisapuisto ei ole välttämättä iigan hienoin halli, mutta meillä voi olla paras tunnelma. Pelaajat syttyy siihen, kun on paljon yleisöä paikalla. Joten lauantaiksi, jos saadaan yli 4000 katsojaa, lupaan lahjoittaa Joulupuu-keräykseen kolme joululahjaa, lähettää SaiPan kapteeni Ville Koho terveisiä seuran verkkosivuilla.

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat