Mikko Manner jatkaa Kärppien valmentajana - "Äärimmäisen kiitollinen"

06.11.2017 15:56 - Joonas Hepola - Luettu 424 kertaa

Kärpät on käyttänyt Mikko Mannerin sopimukseen kirjatun option kaudesta 2018-2019 ja samalla solminut jatkosopimuksen, joka pitää Mannerin Oulussa kevääseen 2020 asti.

Kärpät tiedotti verkkosivuillaan, että osapuolet ovat päässeet sopuun uudesta jatkosopimuksesta. Mikko Manner saapui Kärppiin kaudeksi 2013-2014, tuolloin apuvalmentajan roolissa. Vietettyään neljä vuotta penkin takana apuvalmentajana kuluva kausi on Mannerille ensimmäinen liigajoukkueen vastuuvalmentajana.

- Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että seura käytti option ja halusi pitää minut vielä lisävuoden. Vastuuvalmentajana urani on vielä alkutekijöissään, joten on hienoa jatkaa seurassa, jossa kaikista pidetään hyvää huolta ja ihmisen on hyvä olla, kommentoi Manner jatkosopimustaan Kärppien tiedotteessa. 

- Haluamme jatkossakin profiloitua seuraksi, jossa kaikki tekevät hyvää yhteistyötä asemasta riippumatta. Pyrimme koko ajan parantamaan yhteishenkeämme ja ennen kaikkea haluamme olla urheilijoille sellainen paikka, jossa on aina mahdollista olla kevään tullessa sarjan kärjessä ja mennä uralla eteenpäin kohti isompia liigoja.

Manner on myös parhaillaan osa Karjala-turnaukseen valmistautuvien Leijonien valmennustiimiä.

Lue myös:

Kärpät rustasi kolme uutta jatkosopimusta - "Tyytyväisiä ollaan"

KooKoo solmi tärkeitä jatkosopimuksia

JYPin ensi kauden valmennusryhmä selvillä - Virtanen jatkaa päävalmentajana!

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat