Hannes Hyvösestä legendaarisen kärppäselostajan aisapari - "Todella innoissani"

26.09.2019 11:16 - Joonas Hepola

Hiljattain takaisin Ouluun muuttanut ex-kiekkoilija Hannes Hannes Hyvönen vahvistaa kuluvalla kaudella Radio City Oulun kiekkotiimiä.

Hiljattain takaisin Ouluun muuttanut ex-kiekkoilija Hannes Hyvönen vahvistaa kuluvalla kaudella Radio City Oulun kiekkotiimiä. 

Lätkämaila on vaihtunut mikrofoniin! Hyvönen nimittäin aloittaa Kiekkotiimin vakituisena kommentaattorina kärppäselostaja Ari Steniuksen aisaparina.

- Odotan uteliaana yhteistyötä Hanneksen kanssa. Hän on silmissäni suuri voittaja, joka jäi aktiiviuransa ajalta mieleen värikkäänä persoonana. Uskon hänen tuovan selostuksiin hyvällä tavalla arvaamattomuutta, joka on hunajaa kuuntelijoiden korville, hehkuttaa Stenius uutta työpariaan. Ja lisää heti ensimmäisen sivalluksen; "Kerrankin "Hurja" saa olla muualla kuin jäähyboksissa", piikittely on siis alkanut ennen ensimmäistäkään ottelua. 

Radio Cityn ja Hyvösen yhteistyö sai alkunsa sattumusten kautta.

- Lähdin katsomaan Kärppien aamujäitä Raksilaan enkä olisi uskonut tälläistä käännettä. Alettiin sinun (Joonas Hepola) kanssa juttelemaan ja nyt ollaan tässä; Mulla on kädessä omat kuulokkeet töitä varten, mehustelee Hannes tilannetta. Ihan huikea fiilis! 

Mitä kuuntelijoilla on lupa odottaa? 

Hyvönen on mukana Kärppien jokaisessa kotiottelussa. Yhteistyö legendaarisen kärppä-äänen, Ari Steniuksen kanssa muovautuu toki ajan kanssa, mutta taustatyöt ovat jo aloitettu. 

- Alkukauden ottelut on kuunneltu hieman tarkemmalla korvalla. Miten "Stenkka" jaksottaa selostustaan ja miten puhuu matseista ja tilanteista. Odotan innolla. 

Pitkään kärppäpelejä selostaneella Steniuksella ei ole koskaan ollut vakituista kommentaattoria, joka tekee tilanteesta entistä herkullisemman. 

- Nyt rikotaan Stenkan yksinäisyys, heittää Hyvönen hymyillen. 

Pelaajauralta sinut muistetaan räväköistä kommenteista - Säilyyko linja? 

- En ole ihmisenä muuttunut. Tulen kertomaan oman vahvan mielipiteen ja sanon asiat kaunistelematta miten ne koen ja näen. Eiköhän siitä saada ihan hyvää radioviihdettä, lupaa Hyvönen pilke silmäkulmassa. 

Hyvönen tekee Radio Cityllä debyyttinsä lauantaina, kun Kärpät kohtaa Raksilassa Ilveksen. Kiekkoradion lähetys ottelusta käynnistyy kello 16.

Lue lisää lauantain perhepelistä Kärppien verkkosivuilta.

Kuuntele netin kautta täältä: https://www.radiocity.fi/jaakiekko/oulu

 

Uusimmat