Kuva: Joonas Hepola

Kärpät julkaisi kolme uutta jatkosopimusta - Shaun Heshka jatkaa Oulussa!

20.11.2019 15:17 - Joonas Hepola

Kärpät on kiinnittänyt jatkosopimuksilla kaksi nykyistä puolustajaansa myös ensi kaudeksi. Oululaisseuran riveissä jatkavat puolustaja Shaun Heshka ja Joona Huttula. Lisäksi Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen 19-vuotiaan hyökkääjä Tommi Järvitalon kanssa.

Shaun Heshka pelaa nyt neljättä kauttaan Kärpissä. Kanadalaispuolustaja on voittanut Kärppien riveissä sekä SM-kultaa että SM-hopeaa.

Heshka valittiin kuluvan kauden alussa joukkueensa kapteenistoon yhdessä Lasse Kukkosen ja Jussi Jokisen kanssa.

34-vuotias puolustaja on pelannut syksyn kaikki 20 Liiga-ottelua tehoin 3+12.
Heshkan jatkosopimus on vuoden mittainen. Kanadalaislähtöinen puolustaja kertoo viihtyvänsä perheineen hyvin Oulussa.

- Olen iloinen sopimuksesta, ja siitä, että minulle on käyttöä täällä.  Olen pelannut Kärpissä jo jonkin aikaa, joten valmennus ja muut organisaation jäsenet ovat minulle tuttuja. Lapseni ovat varttuneet Oulussa, ja täällä on ollut hyvä olla. Nämä olivat suurimmat syyt jatkaa Kärpissä, kertoo Heshka tyytyväisenä seuran tiedotteessa.

Nuorempi puolustaja, Joona Huttula, on Kärppien oma kasvatti, jonka jatkosopimus on muotoa 1+1. 22-vuotias Huttula oli keväällä 2018 edustusjoukkueen mukana voittamassa Suomen mestaruutta. Viime keväänä miehen kaulaan ripustettiin kultamitali A-nuorten voitettua Suomen mestaruus.

Lisäksi Kärpät on tehnyt jatkosopimuksen hyökkääjä Tommi Järvitalon kanssa. 19-vuotiaan Järvitalon sopimus on niin ikään muotoa 1+1. Myös Järvitalo on viime kevään nuorten Suomen mestari. Kuluvalla kaudella hyökkääjä on toiminut A-nuorten kapteenina.

Lähde: Kärpät.fi

Uusimmat