Mika Pyörälä on Kärppien ensi kauden kapteeni

19.08.2020 15:28 - Joonas Hepola

Kärpät on valinnut kauden 2020–2021 kapteenikseen kokeneen Mika Pyörälän. Varakapteeneina toimivat Jussi Jokinen ja Jesse Puljujärvi.

Pyörälä on aiemmin toiminut seurassa varakapteenin tehtävässä, mutta tulevalla kaudella hänelle ommellaan C-kirjain rintaan ensimmäistä kertaa Liiga-tasolla.

Pyörälä on edustanut Liigassa ainoastaan Kärppiä ja ollut mukana voittamassa viittä Suomen mestaruutta, kahta hopeaa ja kahta pronssia.

Varakapteeneiksi valittiin Jussi Jokinen ja Jesse Puljujärvi.

– Jussi tai Mika olisivat voineet kumpikin olla kapteeneja. "Spede" on tehnyt Kärpissä pidemmän uran ja on sitä kautta hieman luonnollisempi jatkumo, Kärppien päävalmentaja Mikko Manner kertoo seuran tiedotteessa.

– Molemmat ovat loistavia omalla persoonallaan johtavia pelaajia. Mika on vähän hiljaisempi tyyppi ja puhuu vähän harvemmin. Jussi taas puhuu vähän enemmän painavampaa sanaa ja käy asioita läpi kopissa.

Viime kaudella Ouluun palannut Puljujärvi toimii kapteeniston kolmantena jäsenenä.

– Jesse on viimeisen päälle kapteenihenkinen tyyppi. Hän tarvitsee hieman kehitystä tunteiden käsittelyssä pelikentällä. Uskomme, että vastuullinen tehtävä auttaa häntä siinä.

Kärppien kapteenistoon kuuluvat myös puolustajat Mikko Niemelä ja Shaun Heshka. Viime kaudella kapteenin C-kirjainta kantoi uransa lopettanut Lasse Kukkonen.

Kilpailut

Uusimmat