Voita reissu kaikkien aikojen kovimpaan urheilutapahtumaan!

Jaa kilpailu Facebookissa

Mikä on sinulle se urheilutapahtuma, jonka haluaisit kokea paikan päällä? Super Bowl? Champparin loppuottelu? Tai joku muu unohtumaton urheilutapahtuma! Valitse alla olevista urheilutapahtumista oma TOP3-listasi ja voit voittaa reissun unelmiesi urheiluelämykseen!

Super Bowl

El Classico

New York Rangers peli Madison Square Gardenissa

Chicago Bull`s peli United Centerissä

Monacon Grand Prix

Neste Rally Finland

Salpausselän kisat

Mestarien liigan loppuottelu

Täytä vielä yhteystietosi

SportMix:

DNA SportMix on juuri sellainen urheilupaketti kuin haluat. Seuraa suosikkilajejasi ympäri vuoden ja tutustu helposti uusiin lajeihin vaikka vain kuukauden kerrallaan. DNA SportMix -paketistasi löydät kattavan valikoiman huippu-urheilua edulliseen hintaan.

Kanavapaketin hinta määräytyy valittujen pakettien mukaan. Voit itse valita, kuinka montaa urheilusisältöä haluat seurata – lisää ja poista valintoja kun haluat.

Lue lisää & tilaa

DNA TV ja DNA TV-hubi:

DNA TV ja uusi DNA TV-hubi tekevät televisiolle sen mitä älypuhelimet sovelluksineen ovat tehneet matkapuhelimille. Ne yhdistävät television, netti-tv-sovellukset, pelit, musiikin sekä nopean netin yhdeksi kokonaisuudeksi.

Lopputulos on uusi tapa katsoa televisiota – se on sellainen TV kuin sinä haluat.

Nyt DNA TV netillä -palvelun tilaajille Ruutu+ Viihde & Urheilu -kanavapaketti kaupan päälle koko liigakaudeksi!

Lue lisää & tilaa

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 04.09. - 01.10.2017. Arvonnan järjestää DNA Oy. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa. Pääpalkintona arvotaan yksi 1000 euron arvoinen lahjakortti, jonka voi käyttää urheilutapahtumamatkan ostoon. Lahjakortti on voimassa 12 kk. Palkintoa ei voi luovuttaa eteenpäin. Muina palkintoina arvotaan 4 kpl DNA TV tallennuksella + DNA Sport -kanavapaketti 3 kk (arvo yht. 50,55) sekä 4 kpl DNA TV tallennuksella vuodeksi + TV-hubi (arvo yht. 562,80 euroa). Pääpalkinnon arvontaan osallistuvat kaikki Radio Cityn sekä SuomiRockin kampanjasivun kautta osallistuneet. Pääpalkinto arvotaan 2.10.2017. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajan on lunastettava palkinto kahden viikon kuluessa voitosta. Henkilöt, jotka ovat antaneet virheellisiä tietoja osallistumisen yhteydessä, hylätään kilpailusta. DNA Sport ja DNA TV -palvelu on määräaikainen ja päättyy automaattisesti. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät arvonnan järjestäjille oikeuden käyttää arvonnan voittajan nimeä eri medioissa ilman eri suostumusta tai korvausta. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä. Arvontaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja käytetään arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. DNA Oy vastaa arpajaisverosta. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Katso yleiset kilpailusäännöt.